ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΟΥΖΙΛΟΥ

Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

Επίσκεψη Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη στις Βρυξέλλες και συνάντηση με τονJohannes Hahn, Επίτροπο της Ε.Ε. αρμόδιο για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής

Στις Βρυξέλλες θα βρεθεί αύριο ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, όπου θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής, Johannes Hahn.
 
Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διερεύνησης των καλύτερων δυνατών χρηματοδοτικών εργαλείων για την υλοποίηση των αναγκαίων για την Περιφέρεια έργων, ενόψει και της κατάρτισης του πλήρους και κοστολογημένου προγράμματος του Συνδυασμού του «Αλλάζουμε. Στην Καρδιά της Ελλάδας», το οποίο και θα παρουσιαστεί άμεσα.
 
Θεωρώντας δε απαραίτητη την απευθείας συνεργασία της Περιφέρειας με τις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Κώστας Μπακογιάννης θα έχει συνεχείς θεσμικές συναντήσεις με στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής, προκειμένου να εξασφαλίσει στενούς δεσμούς άμεσης συνεργασίας, για την επόμενη ημέρα των εκλογών.
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου