ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΟΥΖΙΛΟΥ

Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

Ο Κώστας Μπακογιάννης το Σαββατοκύριακο σε Φθιώτιδα, Ετεροδημότες Ευρυτανίας και Βοιωτία

Ο Κώστας Μπακογιάννης το Σαββατοκύριακο σε Φθιώτιδα, Ετεροδημότες Ευρυτανίας και Βοιωτία

 

Στη Φθιώτιδα θα βρίσκεται αύριο Σάββατο 10 Μαΐου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, όπου συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη, Ευθύμιο Καραΐσκο θα επισκεφθεί στις 10:00 την Αταλάντη, στις 11:30 τη Στυλίδα, στις 12:30 τον Αχινό, στις 13:30 τις Ράχες και στις 14:00 την Πελασγία, πραγματοποιώντας ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες. Στις 17:00 θα βρίσκεται στη Μακρακώμη, όπου θα παραβρεθεί στην τελετή μετονομασίας του Δημοτικού Σταδίου Μακρακώμης στη μνήμη του αθλητή Λεωνίδα Γιαννέλου. Εν συνεχεία, θα επισκεφθεί στις 18:30 την Ομβριακή, στις 19:30 το Νέο Μοναστήρι και στις 20:30 τον Δομοκό.

 

Την Κυριακή 11 Μαΐου, ο Κώστας Μπακογιάννης και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, Αριστείδης Τασιός, θα παραβρεθούν στην εκδήλωση του συνδυασμού τους «Αλλάζουμε στην Καρδιά της Ελλάδος» για τους Ευρυτάνες Ετεροδημότες της Αθήνας, στη 1:00 μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών, στην Αθήνα. 

 

Την ίδια ημέρα, στις 19:00, ο κ. Μπακογιάννης θα βρίσκεται στη Λειβαδιά, όπου θα συμμετέχει στην εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας, που διοργανώνει το φιλανθρωπικό Σωματείο Εστία Μητέρας.
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου