ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΟΥΖΙΛΟΥ

Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο υποψήφιος Δήμαρχος Aγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Aγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρπενησίου

 


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων κ Θεόδωρος Μπαμπαλής  επισκέφθηκε χθες το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καρπενησίου κκ. Νικόλαο όπου και εζήτησε την ευλογία του

για τον αγώνα που δίνει με τους συνεργάτες του για τον έντιμο και ανιδιοτελή αγώνα τους για τα Άγραφα του αύριο.
Ο κ. Μπαμπαλής ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη και τόνισε, πως ο Δήμος οφείλει και θα έχει αγαστή συνεργασία με την Εκκλησία προς όφελος του τόπου και των πολιτών.
«ANAΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»
 
 
Σε λειτουργία τίθεται από σήμερα η Ιστοσελίδα του συνδυασμού «ANAΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» με επικεφαλής τον Θεόδωρο Μπαμπαλή.
Στον ιστότοπο μας, θα αναρτώνται επίσημα οι υποψήφιοι του συνδυασμού, οι απόψεις μας καθώς επίσης και τα νέα της παράταξης.
Από τις επόμενες ημέρες, θα εμπλουτίζεται σταδιακά με τις προγραμματικές μας θέσεις όπως αυτές συνδιαμορφώνονται μεταξύ των στελεχών και της κοινωνίας»
Δείτε εδώ την ιστοσελίδα  http://anprooptiki-agrafa.blogspot.gr/
Επίσης  το προφίλ μας στο facebook όπου θα αναρτώνται νέα του συνδυασμού και θέσεις μας είναι  https://www.facebook.com/babalistheodoros
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".  
 

Διαβάστε περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Βαγγέλης Αποστόλου,Για Ανεμογεννήτριες και Υδροηλεκτρικά.

 
7/4/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενιαίο δασικό οικοσύστημα η Ευρυτανία
 
Ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Βαγγέλης Αποστόλου, στην τοποθέτησή του στην Ημερίδα «Ανεμογεννήτριες και Υδροηλεκτρικά. Τα θέλουμε στην Ευρυτανία;», που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 6 Απριλίου στο Καρπενήσι, είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Εμείς δε διαφωνούμε επί της αρχής με την προώθηση των ΑΠΕ και ιδιαίτερα των αιολικών πάρκων. Γι αυτό οφείλουμε όταν είμαστε αντίθετοι με μια συγκεκριμένη επένδυση, όπως η τωρινή, να τεκμηριώνουμε τη θέση μας.
Αυτό έγινε με την καθολική και διαχρονική αντίδραση του Σκυριανού λαού που ανάγκασε πριν 4 μήνες τον Υπουργό ΥΠΕΚΑ κ. Μανιάτη να απορρίψει την επένδυση των 111 ανεμογεννητριών, συνολικής ισχύος 333 MW της Μονής Μεγίστης Λαύρας στη Σκύρο.
Κι αυτό πρέπει να είναι το ζητούμενο της σημερινής σας ημερίδας.
Καταθέτω τις θέσεις που ως περιφέρεια αύριο θα υπηρετήσουμε με την εκλογή μας. Βρισκόμαστε σήμερα μπροστά στην απειλή εγκατάστασης 62 ανεμογεννητριών των 0,9 MW, στην Ευρυτανία .
Έχουμε πολλούς λόγους για να είμαστε αντίθετοι.
Ο πρώτος είναι καθαρά οικονομικός. H παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από τις ανανεώσιμες πηγές, με την τεχνολογία και το καθεστώς επιδοτήσεων που εφαρμόζεται σήμερα στη χώρα μας, δεν μπορεί να συνεχιστεί, πόσω μάλλον σήμερα που η συμμετοχή τους στο ενεργειακό μίγμα της χώρας μας έχει ξεπεράσει το αναγκαίο όριο.
Είναι αδιανόητο να έχει μειωθεί η αιχμή ζήτησης από 10.000 ΜWAT σε 7.500 και ταυτόχρονα με διάφορα τερτίπια να πληρώνει ο ελληνικός λαός σε όλους τους συνδεδεμένους παραγωγούς 300 εκατ. ευρώ, αδιακρίτως αναγκών.
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο όφελος για τη τοπική κοινωνία ,αφού και θέσεις εργασίας δεν προκύπτουν και τα αντισταθμιστικά οφέλη είναι ελάχιστα .
Κι ο τρίτος είναι οι επιπτώσεις στο περιβάλλον σε ένα τόπο που αυτό είναι συνώνυμο με την αναπτυξιακή του προοπτική, αλλά και την ως τώρα επιβίωση της τοπικής κοινωνίας.
Για μας η Ευρυτανία θα αποτελεί εκείνη τη περιφερειακή ενότητα που θα αποτελέσει το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα στην Ελλάδα ήπιας ανάπτυξης, στηριγμένης στο μεγαλύτερο συγκριτικό πλεονέκτημα που διαθέτει η περιοχή και δεν είναι άλλο από το περιβάλλον της, το δασικό της οικοσύστημα.
Δεσμευόμαστε ως περιφερειακή παράταξη ότι θα σταματήσουμε οποιαδήποτε απόπειρα υλοποίησης της συγκεκριμένης επένδυσης και ταυτόχρονα ότι θα είμαστε μαζί σας στον αγώνα κατά της εγκατάστασης αιολικών πάρκων στην Ευρυτανία. Στη δική σας αγωνιστικότητα προσθέστε και τη δική μας συμμετοχή.
Για μας η Ευρυτανία αποτελεί ενιαίο δασικό οικοσύστημα και ως τέτοιο θα το διαχειριστούμε για τη στήριξη τόσο της οικοτουριστικής δραστηριότητας όσο και της οικονομικής εκμετάλλευσής του υπέρ των κατοίκων της.»
 
 
 
 
 
 
 
Ιφιγένειας 8α, 34100 Χαλκίδα, Τηλ.: 22210 84863, Fax: 22210 22845
http://apostolousterea.blogspot.gr
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...

υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων κ.Χρήστος Δημητρόπουλος ανακοινώνει τους 12 πρώτους υποψηφίους

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ                       

 

 Χρήστος Δημητρόπουλος                                                                                                                          
 Υπ.Δήμαρχος Αγράφων

 

                                       
 

                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Η «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ανακοινώνει τους 12 πρώτους υποψηφίους που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

 

Ο επικεφαλής της «ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»  υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων κ.Χρήστος Δημητρόπουλος σε σύντομο μήνυμα του αναφέρει:

"Η ομάδα της μεγάλης πλειοψηφίας του δήμου Αγράφων και των ..1300 ψήφων διαφορά απο τις εκλογές του 2010, παραμένει ενωμένη,δυναμική και αρραγής όσο ποτέ άλλοτε.

Με σεβασμό στον πολίτη. Με αγάπη στον τόπο.

Το οφείλουμε στον εαυτό μας, στα παιδιά μας αλλά και σε εσάς που στέκεστε δίπλα μας. Και να είστε σίγουροι ότι θα δικαιώσουμε την επιλογή σας.

Συνεχίζουμε με θάρρος, αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια για την μεγάλη νίκη."

 

Τα ονόματα των πρώτων 12 υποψηφίων της «ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»

 

Νταλλής Στάυρος

Τσιώλης Δημήτριος

Τάτσης Δημήτριος

Βελαέτης Δημήτριος

Κοφίνη Αναστασία

Ζαχαράκης Παναγιώτης

Παπαδήμος Παναγιώτης

Φούκας Νίκος

Γαλατάς Γιάννης

Σβερώνης Ταξιάρχης

Ζαρμακούπης Χρήστος

Ιωάννου Γεώργιος (Γάκιας)

 

 

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...