ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΟΥΖΙΛΟΥ

Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

Επίσκεψη Κώστα Μπακογιάννη στη Φθιώτιδα και Παρουσίαση του Προγράμματος για τη Στερεά Ελλάδα

Επίσκεψη Κώστα Μπακογιάννη στη Φθιώτιδα και Παρουσίαση του Προγράμματος για τη Στερεά Ελλάδα
 
Συνεχίζοντας την περιοδεία του στη Στερεά Ελλάδα, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης, Κώστας Μπακογιάννης, θα βρεθεί αύριο Παρασκευή 25 Απριλίου 2014, στη Φθιώτιδα. Συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη, Θύμιο Καρασκο,  θα επισκεφθεί στις 10:00 το Μαρτίνο και στις 11:00 την Μαλεσίνα, όπου θα συνομιλήσει με τους πολίτες της περιοχής.  Στις 12:30 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Λοκρών κ. Νίκο Λιόλιο στην Αταλάντη, ενώ στις 14:00 θα επισκεφθεί τις Λιβανάτες και στις 15:00 την Αρκίτσα. Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Λαμία όπου στις 19:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και η ανακοίνωση των υποψηφίων του συνδυασμού.    
 
Το  Σάββατο 26 Απριλίου 2014, με αφορμή την συμμετοχή του στην εκδήλωση που διοργανώνει το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Στερεάς του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας με θέμα: «Το όραμα για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας την επόμενη περίοδο διακυβέρνησης 2014-2019», ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε. Στην Καρδιά της Ελλάδας» θα παρουσιάσει το ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμά του για τη Στερεά Ελλάδα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Λαμίας.   
 
Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 27 Απριλίου 2014, ο Κώστας Μπακογιάννης θα βρεθεί στην Αμφίκλεια, όπου μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη, Θύμιο Καρασκο, θα επισκεφθεί στις 10:00 τον Λαογραφικό Χορευτικό Σύλλογο Αμφίκλειας «Η Δαδιώτικη Εστία» καθώς και το Μουσείο Άρτου στην κεντρική πλατεία. Στις 12:30 θα επισκεφθεί την Τιθορέα και στις 13:30 την Άνω Τιθορεά ενώ στις 14:30 θα ξεναγηθεί στην Αρχαιολογική Συλλογή της Ελάτειας. Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Φωκίδα όπου στις 19:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού στην Άμφισσα. 
 
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...

Επίσκεψη Κώστα Μπακογιάννη στη Βοιωτία

Στη Βοιωτία περιόδευσε το πρωί της Τετάρτης 23 Απριλίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης,  ξεκινώντας και πάλι, μετά από μια μικρή ανάπαυλα για το Πάσχα, τις επισκέψεις και επαφές του σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας.
 
Νωρίς το πρωί, ο κ. Μπακογιάννης μετέβη στις γυναικείες φυλακές της Θήβας, όπου υπήρξε μια εποικοδομητική συζήτηση με τη  διοίκηση του σωφρονιστικού  ιδρύματος για τα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν τόσο οι κρατούμενες  όσο και οι εργαζόμενοι.
 
Ακολούθησε επίσκεψη στην ΕΑΒ και συζήτηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας αλλά και με τους εκπροσώπους των εργαζομένων. «Με την παρουσία μας εδώ θέλουμε να σηματοδοτήσουμε την εμπιστοσύνη μας στην ΕΑΒ» σημείωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  με το συνδυασμό «Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας».
 
Στη συνάντηση με το Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τανάγρας ετέθησαν επί τάπητος μια σειρά σοβαρά  περιβαλλοντικά θέματα, όπως ο Ασωπός, που έχουν προκληθεί λόγω της μεγάλης παρουσίας και μερικές φορές προβληματικής λειτουργίας παραγωγικών μονάδων στην περιοχή. Ειδικότερα, διατυπώθηκαν παράπονα και για σημαντικές ελλείψεις προσωπικού στο γραφείο Περιβάλλοντος. Επίσης, συζητήθηκε η κυκλοφοριακή επιβάρυνση, που υφίστανται πολλά χωριά του Δήμου από τα μεγάλα οχήματα, που παρακάμπτουν με αυτό τον τρόπο τα διόδια.
 
Ο κ. Μπακογιάννης όχι μόνο υπερκέρασε το αίτημα για ενίσχυση του γραφείου Περιβάλλοντος αλλά υπογράμμισε ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι από τις βασικότερες παραμέτρους του προγράμματος του. Όπως είπε,  για τον ίδιο και το Συνδυασμό του ανάμεσα στην προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη δεν υπάρχει το διαζευκτικό ή. «Ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος. Για μας αυτοί δεν είναι δύο αντιτιθέμενοι αλλά συμπληρωματικοί στόχοι» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης.
Η επίσκεψη στη Βοιωτία έκλεισε με συνάντηση και συζήτηση στο Ναυτικό Ομιλο στο Δήλεσι.
 
 
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".  
 
 
 

Διαβάστε περισσότερα...

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου Χαλκίδας και ανακοίνωση υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων Εύβοιας

Σήμερα, Τετάρτη 23 Απριλίου 2014, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας,  Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στη Χαλκίδα, όπου και εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας».
Μπροστά ενός ενθουσιώδους κοινού, στο κέντρο της Χαλκίδας παρουσίασε τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Εύβοιας και απευθύνθηκε στους φίλους και συνεργάτες που δήλωσαν παρόντες σε αυτή την κοινή προσπάθεια:
«Μπορούμε να αλλάξουμε τη Στερεά. Μπορούμε να αλλάξουμε τις ζωές μας» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ για άλλη μία φορά έκανε λόγο για το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Εύβοια στην Περιφέρεια και τις αναπτυξιακές της δυνατότητες.
«Είμαστε εδώ για να δώσουμε πραγματικές λύσεις στα πραγματικά προβλήματα» είπε χαρακτηριστικά και καλώντας τους πολίτες να εμπιστευτούν μία ομάδα πέρα και πάνω από κόμματα, με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά την επομένη των εκλογών, παρουσίασε τους περιφερειακούς συμβούλους της Εύβοιας.
Ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, Φάνης Σπανός από την πλευρά του μίλησε για τις δικές του αρχές, με τις οποίες κατεβαίνει στις εκλογές και δεν είναι άλλες από τη σκληρή δουλειά και τη συμμετοχικότητα. «Θέλουμε να δουλέψουμε με την όρεξη του πιο ενθουσιώδους ερασιτέχνη και με τη σοβαρότητα του πιο συνεπούς επαγγελματία» ανέφερε, ενώ συνέχισε εμμένοντας στις ανοιχτές πόρτες τις ομάδας του πριν και μετά τις εκλογές. 
Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, με αλφαβητική σειρά, είναι :
Δημήτρης Αργύρης, μικροβιολόγος- βιοπαθολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο ΚΑΤ, εκλεγμένος αναπληρωτής πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ειδικευόμενων Ιατρικής Βιοπαθολογίας. Από την Αμάρυνθο.
Νάνσυ Αρμόνη, αρχιτέκτων μηχανικός ,από τη Χαλκίδα , διευθύντρια κατασκευών στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, υπεύθυνη διεθνών σχέσεων στο Τεχνικό Επιμελητήριο.
Κώστας Βαρδακώστας, Γεωλόγος, Ιδιοκτήτης ΚΤΕΟ. Από το Βασιλικό.
Δημήτρης Βουρδάνος, νυν θεματικός αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Σπούδασε νομικές και οικονομικές επιστήμες στο Αριστοτέλειο  Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από το Δήμο Μεσσαπίων.
Γεώργιος Βράκας,  είναι ο πρώτος πρόεδρος του Ναυταθλητικού Ομίλου Ερέτριας, μέλος του Δημοτικού συμβούλιου και γενικός αρχηγός της αθλητικής ακαδημίας Ερέτριας από όπου κατάγεται.
Σταμάτης Γκάβαλης, μηχανολόγος μηχανικός από τη Χαλκίδα, Περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος, και πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδος.
Μαρία Δερμιτζάκη, πτυχιούχος νοσηλεύτρια , επί σειρά ετών στο Λαϊκό νοσοκομείο, αντιπρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων, εκλεγμένη εκπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων και στην ΑΔΕΔΥ. Από την Αυλίδα.
Ιωάννης Ζάχος, πολιτικός μηχανικός ,σε μεταπτυχιακό στη Διαχείριση τεχνικών έργων, πρώην πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου σπουδαστών ΤΕΙ Πάτρας, από την Ιστιαία.
Γιάννης Καλτσάς,  από τα Λουκίσια, συνταξιούχος δάσκαλος ,πρώην διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και αντιπρόεδρος του συλλόγου δασκάλων Χαλκίδας.
Δαβιδία Κατσαντώντη, έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες με ειδίκευση στη Δημόσια διοίκηση και Δημόσια οικονομική. Ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση της.
Λουκάς Κατσίκας, πτυχιούχος της Σιβειτανιδίου Σχολής Αθηνών , εργάστηκε επί χρόνια στη ΔΕΗ στο Αλιβέρι, διετέλεσε πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου προσωπικού ΔΕΗ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Ευβοίας.
Γιώργος Κελαϊδίτης , επιχειρηματίας στην παραγωγή κρέατος από την Νέα Αρτάκη, με σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.
Γιάννης Κοντζιάς, οδοντίατρος από την Ιστιαία, δημοτικός σύμβουλος, πρώην αναπληρωτής δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού και πρώην αντιδήμαρχος Αρτεμισίου.
Βαγγέλης Κούκουζας, μέλος διοίκησης του συλλόγου βενζινοπωλών Ελλάδας,οικονομικός επόπτης του επιμελητηρίου Ευβοίας. Από το Βασιλικό.
Βασίλης Κούπριζας, πολιτικός μηχανικός, μέλος της διοικούσας επιτροπής και  εκλεγμένο μέλος της αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Εύβοιας.
Άννα  Κουτσούπη, από τη Σκύρο, μέλος της Τουριστικής επιτροπής του Δήμου Σκύρου. Υπεύθυνη της εφημερίδας ΄΄Πυγμή΄΄ και διευθύντρια ξενοδοχείου.
Γιάννης Λαλανίτης, έμπορος αγροτικών προϊόντων από την Νέα Αρτάκη, πρώην δημοτικός σύμβουλος Νέας Αρτάκης, μέλος του Δ.Σ του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ευβοίας και εκπρόσωπος στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.
 
Χρήστος Μεγαρίτης, απόφοιτος της σχολής Εμποροπλοιάρχων Νέας Μηχανιώνας. Εργάστηκε ως καπετάνιος του εμπορικού Ναυτικού. Κάτοικος Αλιβερίου, με δραστηριότητα στα υπεραστικά ΚΤΕΛ.
Γιάννης Μεϊντάνης, Διευθυντής καταστήματος τράπεζας στο Αλιβέρι Ευβοίας, απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Πειραιά , με μεταπτυχιακό στο Ηλεκτρονικό εμπόριο από το Kingston University.
Αφροδίτη Μηλίδου, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών με ειδίκευση στο Διοικητικό Δίκαιο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Από τη Χαλκίδα με καταγωγή την Κύμη και την Αρτάκη.
Στέφανος Μπεχράκης, μηχανολόγος μηχανικός, από τη Χαλκίδα, Σύμβουλος τοπικής ενότητας  Χαλκίδας, πρώην πρόεδρος της επιτροπής Επαγγελματικών Θεμάτων και Ασφαλιστικού του Τεχνικού Επιμελητηρίου.
Όλγα Χαλδούπη-Μπόκαρη , μηχανολόγος μηχανικός , από το Αλιβέρι, προϊσταμένη του τμήματος καθαριότητας-ανακύκλωσης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
Ηλίας Μπουρμάς, μάχιμος δικηγόρος στην Χαλκίδα , αντιπρόεδρος του Οργανισμού Λιμένων Νομού Ευβοίας και πρώην υποδιοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας.
Ασημίνα Παπαναστασίου, πτυχιούχος της νομικής σχολής του Πανεπιστημίου της Ουαλίας με μεταπτυχιακές σπουδές στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο. Δικηγόρος στη Χαλκίδα.
Χρήστος Ραγιάς, πολιτικός μηχανικός, από την Αμάρυνθο Ευβοίας, υπεύθυνος προγραμματισμού του Δήμου Ερέτριας και πρώην αντιδήμαρχος Ερέτριας.
Βούλα Σιδεράκη, επαγγελματίας , από την Κύμη , απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ  Χαλκίδας , και συνεχιστής της οικογενειακής της παράδοσης στα γλυκά Κύμης .
Σταύρος Φώτου, οικονομολόγος από τη Χαλκίδα και την  Αιδηψό, χρηματιστής , πρώην αντιδήμαρχος Χαλκίδος.
Ζάχος Χατζηνικολής, μάχιμος δικηγόρος από την Κάρυστο και πτυχιούχος πολιτικών επιστημών και δημόσιας διοίκησης, πρώην Νομαρχιακός σύμβουλος Ευβοίας.
Ανέστης Ψαρρός, Δήμαρχος Λίμνης- Μαντουδίου- Αγίας Άννας, τοπογράφος στο επάγγελμα.
  
 
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".  

Διαβάστε περισσότερα...