ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΟΥΖΙΛΟΥ

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Ανοιχτός διάλογος με τους πολίτες στην Χαλκίδα

 Ανοιχτός διάλογος με τους πολίτες στην Χαλκίδα
 
Θερμή ανταπόκριση των θεσμικών φορέων και των πολιτών για διάλογο, συνεργασία και έργο , προς όφελος της Περιφέρειας και των νέων ανθρώπων,  βρήκε για μια ακόμη φορά στην Εύβοια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.
Ο επικεφαλής του Συνδυασμού « Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας» βρέθηκε την Πέμπτη 15 Μαΐου Χαλκίδα, όπου διεξήχθη ένας ακόμη γύρος ανοικτής και δημοκρατικής διαβούλευσης για το πρόγραμμα και τις προτάσεις, που θέτει στην κρίση των Στερεοελλαδιτών την Κυριακή.
Το βράδυ της Πέμπτης συνομίλησε με πολίτες που έφτασαν στη Χαλκίδα απ όλη την Εύβοια για να συμμετάσχουν στον ανοιχτό διάλογο, που πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Αλλάζουμε. Στην καρδία της Ελλάδας». Πάνω στην παλιά γέφυρα που ενώνει τη Χαλκίδα με την υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα, ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε για την ανάγκη για ενότητα και συνεργασία, που την επιβάλλει όσο ποτέ άλλωστε η ίδια η κοινωνία. Στο πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο θα μπούμε σαν Περιφερειακές Ενότητες αλλά στο τελευταίο θα βγούμε ενωμένοι, ως Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Παίρνοντας δύναμη από το μεγάλο και ενθουσιώδεις ακροατήριο που του επιφύλαξε θερμή υποδοχή, εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που θα αλλάξει τη Στερεά. 
Νωρίτερα το μεσημέρι στις συναντήσεις με τη Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος  του ΤΕΕ Εύβοιας, ο πρόεδρος Κώστας Λάππας έκανε λόγο για την απαρχή μιας καλής συνεργασίας για το μέλλον και εξέθεσε τα αναπτυξιακά προβλήματα του νομού. Ενώ αποτύπωσε και τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζει ο κλάδος, εξαιτίας της διάθρωσης των υπηρεσιών και τη λειτουργίας της Περιφέρειας. Ο Κώστας Μπακογιάννης επανέλαβε ότι το νοικοκύρεμα και η αναδιάρθρωση των δομών και των υπηρεσιών της Περιφέρειας αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο «Ο σχεδιασμός μας έχει κατεύθυνση την απλοποίηση των διαδικασιών και την ουσιαστικά αποκέντρωση» διαβεβαίωσε τους συνομιλητές τους. Συνομολόγησε μάλιστα ότι το χωροταξικό αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη  και  πρέπει να εξεταστεί από μηδενική βάση. Ζήτησε τέλος τη συνδρομή του ΤΕΕ  με προτάσεις και σχέδια προκειμένου και να τεθούν οι προτεραιότητες και να υπάρξει καθαρή στοχοθεσία  μετά τις εκλογές.
Την απόλυτη στήριξή τους στο συνδυασμό «Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας» εξέφρασε η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας στον υποψήφιο Περιφερειάρχη. Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Βούλα Αγιοστρατίτη και τα μέλη του Συλλόγου ενημέρωσαν τον Κώστα Μπακογιάννη για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τον Εμπορικό κόσμο και δήλωσαν παρόν στην μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη της Στερεάς Ελλάδας.
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".  

Διαβάστε περισσότερα...

Στην Δημοτική Ενότητα Ασπροποτάμου σήμερα ο Θεόδωρος Μπαμπαλής

Στην Δημοτική Ενότητα Ασπροποτάμου σήμερα ο Θεόδωρος Μπαμπαλής

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων  Θεόδωρος Μπαμπαλής και οι υποψήφιοι  Δημοτικοί σύμβουλοι ,κλείνοντας τις πολυήμερες περιοδείες τους στα χωριά του δήμου Αγράφων θα βρίσκονται αύριο  Παρασκευή 16 Μαίου στην Δημοτική Ενότητα Ασπροποτάμου σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
 
Παρασκευή 16 Μαΐου 2014
 
Κέδρα           10:00
Πρασιά         12:00
Κάτω Ραπτόπουλο 16:00
Ραπτόπουλο  20:00
 
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...