ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΟΥΖΙΛΟΥ

Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κώτσια Θωμά Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας

Καρπενήσι 19/5/2014
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για πρώτη φορά σε μια από τις μεγαλύτερες περιφέρειες της Ελλάδας, Αριστερή προοδευτική παράταξη μπαίνει στο δεύτερο γύρο και διεκδικεί την ανατροπή.
Αυτή η πραγματικότητα μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για την αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής μαζί με την μεγάλη μάχη των Ευρωεκλογών και την καταλυτική σημασία της για το μέλλον της χώρας και ...λαού μας. Μην ξεχνάμε ότι συντριπτικό μέρος των αποφάσεων που αφορούν τη ζωή μας και την καθημερινότητά μας, παίρνονται στις Βρυξέλες.
Τα όποια ποσοστά της πρώτης Κυριακής μπορούν να ανατραπούν, αν κατανοηθεί ότι στις εκλογές δεν ψηφίζουμε για χάρη των υποψηφίων, αλλά για το δικαίωμά μας στη ζωή.
Στις εκλογές της περασμένης Κυριακής με την σταυροδοσία καλύφτηκαν υποχρεώσεις προς συγγενείς, φίλους, κουμπάρους αλλά και διάφορες άλλες δεσμεύσεις.
Στις 25 Μάη μπροστά στην κάλπη ψηφίζουμε με πολιτικά κριτήρια για την ελπίδα και το όραμα. Πρέπει να αναλογιστούμε πού μας οδηγούν με τις εφιαλτικές αντιλαϊκές κυβερνητικές αποφάσεις που μπαίνουν σε εφαρμογή αμέσως μετά τις εκλογές.
Στο δεύτερο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών δεν είμαστε μόνοι. Συμπορευόμαστε με ευρύτερες δυνάμεις που μέσα από ένα διαφορετικό πολιτικό και προγραμματικό πλαίσιο εναντιώνονται στις πολιτικές της καταστροφής.
Ευχαριστούμε όλους όσους πορεύτηκαν μαζί μας και εμπιστεύτηκαν το ψηφοδέλτιό μας και τους καλούμε την Κυριακή να δώσουμε μαζί την μάχη της ανατροπής.
Καλούμε τους Ευρυτάνες ψηφοφόρους από κάθε γωνιά της Ελλάδας, να μην υποκύψουν στις υπαρκτές δυσκολίες της μετακίνησής τους και να μην αφήσουν με την αποχή τους το μέλλον τους στους δήθεν ανεξάρτητους εκπροσώπους της συγκυβέρνησης που μας ληστεύουν καθημερινά και μας οδηγούν στην εξαθλίωση.
Με αξιοπρέπεια, δύναμη και μαζική συμμετοχή στις κάλπες να τους ανατρέψουμε!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ.

Κώτσιας Θωμάς
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Α.Δ.Ε.Κ.Κ.

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
          Ακηδεμόνευτοι, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και κεντρικές συνταγές, χωρίς Φαρισαϊκά κριτήρια και συγκαλυμμένο λαϊκισμό, δηλώσαμε παρόν και διεκδικήσαμε την εμπιστοσύνη σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.
          Σε μια εποχή που σχεδόν όλοι οι πολίτες αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα  επιβίωσης, προσπαθήσαμε να δείξουμε έναν άλλο δρόμο λειτουργίας του δήμου μας για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο μας. Θελήσαμε η ψήφος σας να μην είναι αποτέλεσμα πίεσης ή εξαγοράς. Θελήσαμε να μας εμπιστευθούν και να συνεργαστούν μαζί μας οι υποψιασμένοι και υπεύθυνοι πολίτες. Θελήσαμε το «Είναι» και το «Φαίνεσθε» της ζωής μας να χαρακτηρίζονται από τη λέξη «Αξιοπρέπεια».
          Το αποτέλεσμα των εκλογών για διάφορους λόγους, ίσως λόγω της μεγάλης αποχής και  άλλων συγκυριών, δείχνει ότι δεν πείσαμε όσο έπρεπε. Εμείς σεβόμενοι την κρίση των πολιτών δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα και από τη θέση που μας τοποθέτησε. Μέλημά μας θα είναι να δημιουργηθεί ένας Δήμος με δίκαιες, γνήσιες και φιλικές λειτουργίες προς όλους. Θα παλέψουμε για νόμιμες και διαφανείς ενέργειες. Θα παλέψουμε για την αποφυγή του μαρασμού και της ερήμωσης των χωριών μας. Θα παλέψουμε για τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας, χωρίς σκοπιμότητες και δεσμεύσεις. Σε όσους πίστεψαν στον αγώνα μας και στάθηκαν στο πλευρό μας, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Και σ’ αυτούς που δεν μας πίστεψαν, λέμε ότι θα βρεθούμε δίπλα τους αν μας χρειασθούν, ευχόμαστε δε να μη διαψευστούν οι ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο.
          Στο β’ γύρο των Περιφερειακών εκλογών διεκδικούν την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δυο συνδυασμοί, εκ των οποίων ο μεν ένας ήταν απέναντί μας ο δε άλλος ήταν αδιάφορος για την πορεία του Δήμου μας. Παρά του ότι εμείς είχαμε κρατήσει ανοιχτή την πόρτα της συνεργασίας μέχρι και την ημέρα κατάθεσης των συνδυασμών, έκλεισαν τα μάτια τους στην πραγματικότητα. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Οι ψηφοφόροι μας με ελεύθερη βούληση μπορούν να ψηφίσουν κατά συνείδηση ότι θέλουν.
          Τέλος θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όσους με εμπιστεύθηκαν και συστρατεύτηκαν ως υποψήφιοι στον συνδυασμό μας και να τους συγχαρώ για τον ωραίο και έντιμο αγώνα τους. Πρέπει να γνωρίζουν ότι θα είμαι πάντα δίπλα τους και θα έχουμε τακτική επικοινωνία για την αντιμετώπιση προβλημάτων της περιοχής τους.
          Επίσης  συγχαίρω όσους έχουν εκλεγεί και τους εύχομαι καλή δύναμη και μια επιτυχημένη θητεία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο με σταθερές αξίες απέναντι στους πολίτες του Δήμου Καρπενησίου.
 
Καρπενήσι 19 Μαΐου 2014
 
Γιάννης Δημ. Σταμάτης
Επικεφαλής Α.Δ.Ε.Κ.Κ.
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...

Δήλωση Κώστα Μπακογιάννη για το αποτέλεσμα των εκλογών της 18ης Μαΐου

Δήλωση Κώστα Μπακογιάννη για το αποτέλεσμα των εκλογών της 18ης Μαΐου
 
 
Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για τη Στερεά Ελλάδα.
 
Η σημερινή νίκη δεν ανήκει ούτε σε κόμματα, ούτε σε μηχανισμούς, ούτε σε παρατάξεις, ούτε σε εμένα προσωπικά.
 
Ανήκει στον ανώνυμο Στερεοελλαδίτη που θέλει να αλλάξουμε. Να αλλάξουμε νοοτροπία, να αλλάζουμε ιδέες, να αλλάξουμε πρακτικές. Στον ανώνυμο Στερεοελλαδίτη που εμπιστεύτηκε μια προσπάθεια πέρα και πάνω από κόμματα, μία προσπάθεια που ενώνει και δε διχάζει, που έχει πρόγραμμα και όραμα.
 
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό μας και μας έδωσαν αυτό το ξεκάθαρο αποτέλεσμα.
Το ποσοστό αυτό γεννάει ευθύνη. Ευθύνη για το αύριο. Για το μέλλον αυτού του τόπου.
 
Στόχος μας την επόμενη εβδομάδα είναι να ενώσουμε τη Στερεά Ελλάδα και να αναμετρηθούμε με τα πραγματικά προβλήματα που δεν μπορούν να περιμένουν. Την επόμενη ημέρα πρέπει να γίνουμε μια γροθιά για να είναι η Στερεά Ελλάδα η πρώτη Περιφέρεια της χώρας που θα βγει από την κρίση.
 
Ευχαριστώ από καρδιάς όσους μας ψήφισαν και τους καλώ την επόμενη Κυριακή να πάνε μέχρι την κάλπη.
 
Καλώ και όσους δε μας ψήφισαν, να κρίνουν, να συγκρίνουν και να κάνουν την αμφιβολία τους γόνιμη συμμετοχή στη νέα μας πορεία.
 
Σε κάθε περίπτωση, σήμερα δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς, όπως δε θα είναι ούτε την επόμενη Κυριακή. Θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος της πενταετίας.
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".  

Διαβάστε περισσότερα...