ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΟΥΖΙΛΟΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ


Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Το ΚΚΕ Ευρυτανίας, για την υγεία

Πρόκληση συνιστούν οι απαντήσεις της κυβέρνησης στις ερωτήσεις των βουλευτών του ΚΚΕ για τα προβλήματα της υγείας στο νομό Ευρυτανίας:
- για το αγροτικό ιατρείο στη Φουρνά κάνανε 3 μήνες (!) για να μας πουν ότι θέμα… επιλύεται από το Σεπτέμβρη. Άφησαν τον κόσμο μες το καταχείμωνο δίχως γιατρό και περίμεναν πότε θα πληρωθεί η θέση για να απαντήσουν ότι..δεν υφίσταται πρόβλημα - για το Νοσοκομείο δεν μπαίνουν καν στον κόπο να απαντήσουν. Παρά τις συγκεκριμένες ερωτήσεις για την κάλυψη αναγκών ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, την χρόνια απαράδεκτη κατάσταση με το μαστογράφο και τον αξονικό τομογράφο, την άγρια περικοπή της χρηματοδότησης, τα κενά σε προσωπικό, τα προβλήματα υποδομών και τον χαρακτηρισμό του στην Β’ ζώνη. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ απαξιεί να δώσει έστω και απαντήσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν το ΓΝΣ Καρπενησίου εδώ και χρόνια, εμπαίζει τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους της Ευρυτανίας και προετοιμάζει νέο χτύπημα στην υγεία με τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων. "Ο βουλευτής του νομού", αλλά και ο Δήμος και όλες οι δυνάμεις που περιόριζαν το πρόβλημα του νοσοκομείου απλά σε θέμα ζώνης, είναι συνυπεύθυνοι για την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της δημόσιας υγείας στο νομό. Καρπενήσι, 5-4-2011
Διαβάστε περισσότερα...

Προσοχή! Κυκλοφορεί ακόμα μία απάτη στο Facebook!

Τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως οι χρήστες του Facebook, έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμα μία απάτη που έχει εξαπλωθεί από προφίλ σε προφίλ
Πολλοί είναι οι χρήστες που έχουν λάβει μήνυμα από το προφίλ ενός φίλου τους που γράφει “hey, i just made a photoshop of you” και περιλαμβάνει ένα link που μεταφέρει το χρήστη στο παράθυρο εγκατάστασης μίας νέας εφαρμογής.
Η εφαρμογή αυτή ζητάει από το χρήστη να της δώσει πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα του καθώς και πρόσβαση στο chat
Φυσικά αν ο χρήστης επιτρέψει αυτή την πρόσβαση, (δηλαδή πατήσει allow) τότε μεταφέρεται σε ένα site με εικόνες επεξεργασμένες στο photoshop, ενώ παράλληλα η εφαρμογή που εγκαταστάθηκε στο Facebook στέλνει spam μηνύματα σε όλους τους φίλους του στο chat.Σύμφωνα με εταιρία ασφαλείας, περίπου 88.000 χρήστες την ώρα πέφτουν θύματα αυτής της απάτης.Τέλος όσοι έχουν πέσει θύματα της νέας απάτης το καλύτερο είναι να σβήσουν την εφαρμογή το συντομότερο δυνατό.
Διαβάστε περισσότερα...