ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΟΥΖΙΛΟΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ


Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Χωρίς βενζίνη τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ λόγω χρεών

Πολλά περιπολικά είναι επίσης καθηλωμένα λόγω της παύσης πίστωσης από τα ιδιωτικά συνεργεία! Βενζίνη τέλος αναγράφουν πλέον τα πρατήρια υγρών καυσίμων που βρίσκονται στους νομούς Φθιώτιδας, Φωκίδας, Ευρυτανίας και Γρεβενών, για όποιο αστυνομικό όχημα, συμβατικό ή με διακριτικά, "προσέρχεται" για ανεφοδιασμό.
Αιτία, το φέσι που έχουν φορέσει οι οικονομικές υπηρεσίες της αστυνομίας στους πρατηριούχους με συσσωρευμένα χρέη μηνών, τα οποία ανάγκασαν τους ιδιοκτήτες να διακόψουν οριστικά και αμετάκλητα την πίστωση. Συνέπεια της κατάστασης αυτής είναι όσα αστυνομικά κινούνταν και ήταν στοιχειωδώς διαθέσιμα στην κυκλοφορία ν' απειλούνται με άμεση καθήλωση, αμέσως μόλις στερέψει η βενζίνη στα ντεπόζιτα ενός εκάστου.Σημειώνεται ότι στους συγκεκριμένους νομούς, όπως και στους περισσότερους της περιφέρειας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, μεγάλος αριθμός του στόλου παραμένει ακινητοποιημένος στους δρόμους και στους όρχους, εξαιτίας και πάλι της στάσης πληρωμών στα ιδιωτικά συνεργεία, κάτι που συνεπάγεται αδυναμία επισκευής των βλαβών. Το εξίσου εκπληκτικό είναι πως η ηγεσία της αστυνομίας στην οποία απευθύνονται για να βρεθεί η λύση του προβλήματος οι επικεφαλής των υπηρεσιών, συνιστά ... αυτοδιαχείριση του προβλήματος. Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά, ενδεχομένως και παγκοσμίως, που μια αστυνομική ηγεσία επιλέγει αριστερίστικου χαρακτήρα πολιτικές εφαρμογές και φιλοσοφία, για την επίλυση ενός ζητήματος που τη ταλανίζει. Η σχετική προτροπή ωστόσο καθιστά το Σώμα ακόμη περισσότερο δέσμιο των κατά τόπους οικονομικών συμφερόντων, καθώς η εναγώνια αναζήτηση για χορηγίες και σπόνσορες με τις προσφορές των οποίων θα ξανανοίξουν οι κάνουλες, συνεπάγεται εξαρτήσεις κι αδήλωτα ανταποδοτικά οφέλη.
Διαβάστε περισσότερα...

Ανάπλαση το κέντρο του Καρπενησίου.zηνοπούλου προς λαμία

Διαβάστε περισσότερα...

Ανάπλαση το κέντρο του Καρπενησίου.Έναντι δημαρχείου

Διαβάστε περισσότερα...

Δρομολόγια κτέλ για της ημέρες του Πάσχα

Για την εορταστική περίοδο του Πάσχα και συγκεκριμένα από Μεγάλη Δευτέρα 18η Απριλίου 2011 μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα 25η Απριλίου 20011 Θα έχει λεωφορείο για το Μουζίλο Την Μεγάλη τρίτη και το Μεγάλο Σάββατο
Διαβάστε περισσότερα...