ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΟΥΖΙΛΟΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ


Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
          Με τη δημιουργία του Καλλικρατικού Δήμου Καρπενησίου, το 2010, αρκετοί έμπειροι αυτοδιοικητικοί, από όλους τους πρώην δήμους, συμμετείχαμε στον συνδυασμό της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης διεκδικώντας την ψήφο των πολιτών.
          Μετά τις εκλογές και από τη θέση της αντιπολίτευσης όσοι εκλεχθήκαμε, για περισσότερο από τρία χρόνια αντιμετωπίζοντας από καχυποψία έως και κακόβουλα σχόλια, προσπαθήσαμε να αναδείξουμε τα πραγματικά προβλήματα των κατοίκων και ολόκληρου του δήμου, τα λάθη, τις παραλείψεις και τις σκοπιμότητες της δημοτικής αρχής και να υποδείξουμε εναλλακτικούς δρόμους.
          Σήμερα όσοι συνεχίζουν να μην είναι δέσμιοι ‘’των πάγιων προκαταβολών’’, του ‘’φιλικού χτυπήματος στην πλάτη’’, του ‘’αυθορμήτως προσχωρήσαντος’’ και άλλων μεθόδων, δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε τον αγώνα.
Σήμερα πιο έμπειροι, πιο ώριμοι, ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟΙ και ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ δηλώνουμε παρόντες στον αγώνα της ευθύνης για το Δήμο μας, διεκδικώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών και στις εκλογές του Μαΐου 2014.
Ώθηση μας δίνει και μας χαρακτηρίζει η λέξη «ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ». Αρνούμαστε να δεχτούμε συνταγές και λύσεις ‘’βολέματος’’ που οδηγούν σε αδιέξοδα. Δεν ταιριάζουν στη φύση μας και στα πιστεύω μας οι προσωπικές σκοπιμότητες, το άδικο και η εικονική πραγματικότητα.
Άμεση ενέργεια που αφορά όλους τους δημότες θα είναι η αναδιοργάνωση των οικονομικών του δήμου, με στόχο την ευρύτερη και διαφανή κοινωνική πολιτική, τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών και τη μείωση των δημοτικών χαρατσιών.
Καλούμε δίπλα μας, συνδιαμορφωτές της πορείας μας όλους τους συμπολίτες μας ανεξαρτήτως ηλικίας και τίτλων. Κυρίως απευθυνόμαστε σ’ αυτούς που αισθάνονται την πίκρα της αδικίας, στους νέους, σ’ εκείνους που νοιάζονται για το Καρπενήσι και για τα χωριά των γονιών τους που εγκαταλείπονται. Κάνουμε στην άκρη τα κομματικά μας πιστεύω και στηριζόμαστε για τις κρίσιμες αποφάσεις στις αρχές της δημοκρατίας.
Στον αγώνα μας για ένα καλύτερο αύριο, για τις νέες γενιές, με ένα δήμο γνήσιο και φιλικό προς όλους, καλούμαστε να ξεπεράσουμε τη λαϊκή ρήση ‘’Κοίτα τη δουλειά σου’’ αφού κι αυτή για τους περισσότερους δεν υπάρχει. Με τη συμμετοχή και στήριξη των ενεργών και υποψιασμένων πολιτών θα ξαναβρεθεί πιο εύκολα.
Υποψήφιος δήμαρχος με τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΔΕΚ) είναι ο Γιάννης Σταμάτης, νυν Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Δομνίστας. Για τις εκλογικές ανάγκες θα δαπανηθούν τα απολύτως αναγκαία με την οικονομική στήριξη όλων.
Οι ενδεχόμενες συνεργασίες, η διαμόρφωση πολιτικών δράσης και ιεράρχησης των προβλημάτων μπορούν να γίνονται μέχρι και την τελική διαμόρφωση του ψηφοδελτίου.
 
Καρπενήσι 4/3/2014
Εκ της ΔΕΚ
           
            
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...