ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΟΥΖΙΛΟΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ


Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Δεν τα κατάφερε ο 7χρονος από την Δροσιά Χαλκίδας.

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή ο 7χρονος γιος του ιερέα της Δροσιάς Χαλκίδας. Ο μικρός που τάραξε το Πανελλήνιο με την περιπέτειά του από το βράδυ της Ανάστασης οπότε και χτυπήθηκε στο κεφάλι από φωτοβολίδα άφησε την τελευταία του πνοή στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων στην Αθήνα βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς και τους φίλους του στην Εύβοια.
Ο 26χρονος που φέρεται ως υπεύθυνος για τη πυροδότηση της φωτοβολίδας έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος από το δικαστήριο της Χαλκίδας ενώ ο ιερέας, πατέρας του παιδιού από την πρώτη στιγμή παρά την τραγωδία που βίωνε η οικογένειά του δήλωνε πως δεν επιθυμεί την δίωξη του 26χρονου. Η κηδεία του μικρού θα γίνει αύριο στις 2 το μεσημέρι .
Διαβάστε περισσότερα...

82χρονος πήρε το δίκανο.

Πυρ κατά βούληση από 82χρονο στην Συβίστα Ευρυτανίας. Αναστατώθηκε η ήσυχη περιοχή της ορεινής και όμορφης περιοχής του Κερασοχωρίου χθες στις 11 το πρ ωί όταν ο ηλικιωμένος πήρε το δίκανο και το έστρεψε κατά συγχωριανού του που μένει μόνιμα στην Αθήνα και βρίσκονταν στη Συβίστα για τις μέρες του Πάσχα.Ευτυχώς που αστόχησε και δεν υπήρξε τραγωδία. Ο ίδιος συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, αλλά μέχρι στιγμής δεν αιτιολόγησε την πράξη του . Σήμερα θα αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη και ίσως δώσει πειστικότερες εξηγήσεις για την πράξη του.
Διαβάστε περισσότερα...

Απαισιόδοξος ο Μητρόπουλος από το Καρπενήσι

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά τέσσερα, είναι τα μνημόνια που έχει υπογράψει η κυβέρνηση, αφού τώρα προχωρά και στην 4η αναθεώρηση, σύμφωνα με τον καθηγητή Εργατικού Δικαίου Αλέξη Μητρόπουλο από το Καρπενήσι όπου βρέθηκε για να ενημερώσει τους εργαζομένους.
Ο κ. Μητρόπουλος προέβλεψε χαρακτηριστικά, ότι έρχονται νέες επώδυνες αλλαγές μέσα από μια καινούρια ασφαλιστική μεταρρύθμιση, αλλά λόγω των πολυάριθμων μεταβολών που έχουν συντελεστεί στον εργασιακό τομέα, ακόμη και η κυβέρνηση έχει χάσει τον αριθμό.
Διαβάστε περισσότερα...