ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΟΥΖΙΛΟΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ


Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

« Η αιγοπροβατοτροφία – μοχλός ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας ». Μια πραγματικότητα – Μια δυνατότητα.
Διαβάστε περισσότερα...

Συνάντηση Δημάρχου Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη

Καρπενήσι, 12 Ιουλίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση Δημάρχου Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη με τη Γενική Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Μαρία Καλτσά για το ΓΠΣ Ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011 με τη Γενική Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, κ. Μαρία Καλτσά.
Κατά τη συνάντηση τους, ο Δήμαρχος έθεσε το μείζον ζήτημα του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Καρπενησίου. Ενημέρωσε τόσο προφορικώς όσο και εγγράφως τη Γενική Γραμματέα για τις ενέργειες ανάκλησης του, που πραγματοποιήθηκαν από την πλευρά του Δήμου και της επισήμανε την αναγκαιότητα άμεσης αναθεώρησής, μιας και θίγει άμεσα το σύνολο των δημοτών. Η συνάντηση τους έκλεισε με τη δέσμευση από την πλευρά της κυρίας Καλτσά για περεταίρω διερεύνηση του θέματος.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης στη σύσκεψη του Υπουργείου Εσωτερικών για το Κλείσιμο των ΧΑΔΑ

Καρπενήσι, 12 Ιουλίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης στη σύσκεψη του Υπουργείου Εσωτερικών για το Κλείσιμο των ΧΑΔΑ Έπειτα από πρόσκληση του Υφυπουργού Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλου, την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα το κλείσιμο των ΧΑΔΑ.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης, ο Βουλευτής Ευρυτανίας Ηλίας Καρανίκας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Δήμαρχος Λεβαδέων Νίκος Παπαγγελής και ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος. Ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης έθεσε το θέμα της προσωρινής λειτουργίας σταθμού μεταφόρτωσης στο Δήμο. Αφού έλαβε τη διαβεβαίωση ότι τα χρήματα για το εν λόγω έργο θα αντληθούν από το ΕΣΠΑ, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου προχωρούν άμεσα στην υλοποίησή του. Επιπλέον, ο Δήμαρχος έθιξε το ζήτημα της μεταφοράς των απορριμμάτων μέχρι να δημιουργηθεί ο ΧΥΤΑ στο Καρπενήσι, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι επιτακτική ανάγκη η μεταφορά τους στη Λαμία. Ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε: «Η διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί ζήτημα ζωτικής σημασίας για κάθε Δήμο της Ελλάδας. Μέχρι την απόδοση οριστικής λύσης με τη δημιουργία ΧΥΤΑ στο Δήμο Καρπενησίου, οφείλουμε να υιοθετήσουμε αποτελεσματικούς τρόπους περισυλλογής και διαχείρισης. Βρισκόμαστε στο στάδιο υλοποίησης του Σταθμού Μεταφόρτωσης και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε με κάθε τρόπο τη μεταφορά των απορριμμάτων στη Λαμία. Στηριζόμαστε στη συνεργασία των όμορων Δήμων και δεσμευόμαστε, παρά τις δυσκολίες να διεκδικήσουμε τους απαιτούμενους πόρους για την ορθότερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση των σκουπιδιών στο σύνολο του Νέου Δήμου Καρπενησίου».
Διαβάστε περισσότερα...

Συνάντηση Δημάρχου Καρπενησίου, Κώστα Μπακογιάννη με το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή

Καρπενήσι, 12 Ιουλίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση Δημάρχου Καρπενησίου, Κώστα Μπακογιάννη με το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή Την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε με το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή.
Κεντρικός άξονας της συζήτησής τους ήταν το ζήτημα της κυριότητας του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου. Από την ανάληψη των καθηκόντων της, η νέα Δημοτική Αρχή διεκδικεί την κυριότητά του Αθλητικού Κέντρου, προκειμένου αυτή η σημαντική αθλητική υποδομή, που συμβάλει καταλυτικά στην ανάπτυξη του τόπου, να εξέλθει από το τέλμα της παρακμής, στο οποίο περιέπεσε λόγω της υφιστάμενης κατάστασης. Ο Γενικός Γραμματέας δεσμεύτηκε να επισκεφθεί άμεσα το Δήμο Καρπενησίου, μιας και η προγραμματισμένη επίσκεψή του αναβλήθηκε λόγω των πρόσφατων πολιτικών εξελίξεων και για ακόμη μια φορά τόνισε ότι και η δική του θέση ταυτίζεται με τις διεκδικήσεις της Δημοτικής Αρχής.
Διαβάστε περισσότερα...