ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΟΥΖΙΛΟΥ

Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας 2ος γύρος περιφερειακών εκλογών

2ος γύρος περιφερειακών εκλογών
 
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας και το επίσημο κομματικό όργανο στο Νομό μας, η Συντονιστική επιτροπή, για τον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών πιστοί στην ιδρυτική μας Διακήρυξη ενάντια σε πολιτικές υποτέλειας και παράδοσης του φυσικού πλούτου της Ευρυτανίας όσο και των περιουσιακών στοιχείων της Αντιπεριφέρειας Ευρυτανίας αλλά και συνολικά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, της ηρωικής και ανυπότακτης Ρούμελης, έχουμε χρέος απέναντι στους συμπολίτες μας να δηλώσουμε με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο, πως δεν στηρίζουμε την επίσημη πρόταση της Νέας Δημοκρατίας και του Συνδυασμού του υποψηφίου περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη.

Μιας πρότασης που βασίζεται στην παράδοση των κορυφογραμμών της Ευρυτανίας στις Ανεμογεννήτριες, την υφαρπαγή για ενεργειακούς και μόνο σκοπούς της λίμνης Κρεμαστών καταδικάζοντας την δυτική Ευρυτανία σε περαιτέρω εξαθλίωση.
Δεν συνυπογραφούμε την παράδοση του αστείρευτου πλούτου της Ευρυτανίας των Νερών μας στους μεγαλοκατασκευαστές επιχειρηματίες-μεγαλοεργολάβους, κάνοντας "πάρτι" μ’ ένα συνειδητά αλλοτριωμένο κομμάτι του τοπικού πληθυσμού, μετατρέποντας τους σε ηθικούς αυτουργούς και εκτελεστικό όργανο για όλα αυτά που έρχονται σε βάρος του συνόλου.

Αδυνατούμε να στηρίξουμε μια πρόταση η οποία προτίθεται να παραδώσει συνολικά την Στερεά Ελλάδα στους μεγαλοεργολάβους "φυτεύοντας" νέους σταθμούς διοδίων με αδιανόητα υψηλά κόστη διέλευσης, σε μια περιφέρεια που μαστίζεται από δυσθεώρητα ποσοστά ανεργίας και λουκέτων, καταλύοντας κάθε συνταγματική πρόβλεψη αλλά και θεμελιώδεις συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου ρητά και κατηγορηματικά προασπίζουν την ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών.

Ταυτοχρόνως οφείλουμε όμως να επισημάνουμε και την αδυναμία του πολιτικού κόσμου και της κοινωνίας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος που εναντιώνεται σε αυτές τις πολιτικές ώστε να προταθεί μια ομόψυχη εναλλακτική πρόταση ανάπτυξης και ευημερίας για όλους και όχι για τους λίγους ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο αυτό σήμερα.

Κλείνοντας ενημερώνουμε πως η αποχή και το λευκό είναι συμμετοχή στην διαφαινόμενη παράδοση της Ευρυτανίας καθότι τα ποσοστά της αποχής άγγιξαν το 52% στις 18 Μαΐου ενώ την ίδια ώρα πούλμαν με κομματικό στρατό από το Σάββατο το βράδυ 17 Μαΐου 2014 διέσχιζαν το σύνολο της Ευρυτανικής γης.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας ως όφειλαν σας ενημέρωσαν για όσα έρχονται την προσεχή πενταετία στο Νομό μας και καλούμε τους συμπολίτες μας να πράξουν με γνώμονα το μέλλον της Ευρυτανίας και όχι της οικογενειοκρατίας ! 
 
Συντονιστική Επιτροπή Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...

Μήνυμα Θ.Μπαμπαλή για το αποτέλεσμα των εκλογών


Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους, τόσο για το εκλογικό αποτέλεσμα όσο και για την εκλογική διαδικασία.
Ευχαριστώ όλους ανεξαιρέτως τους δημότες του Δήμου Αγράφων τόσο για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή στη ψηφοφορία, όσο και για τη διαμόρφωση του ξεκάθαρου  αποτελέσματος.
Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου
51 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και
100 υποψηφίους τοπικούς συμβούλους.
Ευχαριστώ όλους τους δικαστικούς αντιπροσώπους των εκλογικών τμημάτων του Δήμου Αγράφων.
Ευχαριστώ όλους τους αντιπροσώπους του συνδυασμού μας σε όλα τα εκλογικά τμήματα.
Ευχαριστώ όλα τα μέσα ενημέρωσης της περιοχής μας.
Ευχαριστώ την οικογένειά μου για την καθολική συμπαράσταση.
Συγχαρητήρια σε αυτούς που εκλέχτηκαν. Να έχουμε μια καλή συνεργασία και καλή θητεία.
Ένα ακόμα πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όσους έδωσαν τον αγώνα χωρίς να εκλεγούν. Αυτούς οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε διπλά.
Αναλαμβάνουμε μια τεράστια ευθύνη, η οποία ευθύνη γίνεται διπλή από την 1η Σεπτεμβρίου που γίνεται η ανάληψη των καθηκόντων μας και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών και των υποχρεώσεων μας απέναντι στο δήμο Αγράφων και τους δημότες μας.
Είναι υποχρέωσή μας και ευθύνη μας να είμαστε δημοτική αρχή για όλους τους δημότες μας χωρίς καμία εξαίρεση και θα είμαστε. 

Ο Δήμος Αγράφων, που έχει αλλάξει σελίδα, θα λειτουργήσει με πλήρη διαφάνεια - δικαιοσύνη - υπευθυνότητα - προγραμματισμό, ώστε να εκμεταλλευτούμε την κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και να την μετατρέψουμε σε αποτέλεσμα.
Θα είμαστε δίπλα στους δημότες μας και ζητάμε απ' όλους να σταθούν δίπλα μας και να στηρίξουν την προσπάθειά μας
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".


Διαβάστε περισσότερα...

Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας Ευρωπαϊκές Εκλογές

- Ευρωπαϊκές Εκλογές
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας να προσέλθουν στις 25 Μαΐου στις κάλπες με μόνη σκέψη την Ευρώπη των εθνών κρατών και όχι στην ομόσπονδη Ευρώπη των ολιγαρχιών και των ολιγοπωλίων.
 
Οι Ευρωπαϊκές εκλογές είναι εκλογές, όπου οι λαοί αποφασίζουν για τους εκπροσώπους τους σε μία συμμαχία των ίσων, όπως χτίστηκε η Ευρώπη και όπως μπήκε η Ελλάδα σε αυτή την οικογένεια μετά από τον μεγάλο αγώνα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και των οραματιστών της Ευρώπης, μιας Ευρώπης της Δημοκρατίας, της αξιοπρέπειας, της ισοτιμίας, της αλληλεγγύης και της εθνικής ανεξαρτησίας.
 
Συναισθανόμενοι τις στιγμές που διέρχεται και θα διέλθει αμέσως μετά τις ευρωεκλογές  η Πατρίδα μας, το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ προτείνει ένα πρόγραμμα με σύνεση και ανιδιοτέλεια που θα βάλει τους πυλώνες και τα θεμέλια πάνω στα οποία θα χτιστεί η ισχυρή Ελλάδα των επόμενων γενεών.
 
Καλούμε όλες τις Ευρυτάνισσες και όλους τους Ευρυτάνες απ’ άκρη σ’ άκρη αυτής της πολύτιμης γης να μην συνεχίσουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη. Να ενωθούμε και να αποφασίσουμε για το μέλλον της πατρίδας μας, για το μέλλον των παιδιών μας.
 
Το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δεν θα υπήρχε εάν οι πολίτες δεν ήταν δίπλα μας με ενθουσιασμό, πατριωτισμό και γενναιότητα.
Γεννηθήκαμε χωρίς να έχουμε κοντά μας διαφημιστικές εταιρείες, δεθήκαμε μεταξύ μας, άνθρωποι από διαφορετικούς χώρους του παρελθόντος και επιβιώσαμε, κάνοντας τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ το τέταρτο σε δύναμη Κίνημα που εξελέγη στη Βουλή των Ελλήνων.
 
Καταφέραμε να ενώσουμε ανθρώπους από διαφορετικούς χώρους οι οποίοι έχουν ως αρχές τον πατριωτισμό, την Ελληνική σημαία και την ηθική στην πολιτική.
 
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν αποθηκεύσαμε τις αποφάσεις μας σε τραπεζίτες και χορηγούς και μετά τις 25 Μαΐου θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε τα συμφέροντα της Ελλάδας και να διεκδικήσουμε την ανεξαρτησία και τα δίκαια μας ως ισότιμα μέλη και όχι ως επαίτες.
 
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανήκουμε στην Μεγάλη Ομάδα των Ευρωπαίων μεταρρυθμιστών και πιστεύουμε στην ενωμένη Ευρώπη των εθνών κρατών και απαιτούμε οι αποφάσεις να λαμβάνονται από το μοναδικό εκλεγμένο όργανο από τους λαούς της Ευρώπης το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και όχι από τους τραπεζίτες και από τα διορισμένα εποπτικά τους όργανα όπως η Τρόικα.
 
Σας καλούμε λοιπόν να είστε παρόντες στο μεγάλο προσκλητήριο, προκειμένου οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να αποφασίσουμε ότι σε αυτές τις Ευρωεκλογές τον πρώτο ρόλο θα τον έχει η Ελλάδα, ο πολιτισμός, η ιστορία, απέναντι στη μάχη που δίνουν κάποιοι για να εξαφανίσουν τα έθνη – κράτη.
 
 
Συντονιστική Επιτροπή Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στη Φωκίδα ο Κώστας Μπακογιάννης

Στη Φωκίδα ο Κώστας Μπακογιάννης
Η Φωκίδα ήταν ο πρώτος σταθμός της τελευταίας εβδομάδας πριν από τις εκλογές της 25ης Μαΐου για τον Κώστα Μπακογιάννη. Με τη δύναμη και το κουράγιο που του έδωσε το αποτέλεσμα της 18ης Μαΐου συνεχίζει δυναμικά τη νικηφόρα πορεία του. 
 
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Άμφισσα συνάντησε πολλούς καταστηματάρχες και εργαζόμενους, ενώ συνομίλησε με πολλούς πολίτες, οι οποίοι εξέφρασαν την υποστήριξη και την εκτίμηση τους στο πρόσωπο του.
 
Στις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο περιθώριο της επίσκεψης, ο
κ. Μπακογιάννης τόνισε για ακόμη μια φορά πως ούτε σήμερα αλλά ούτε την άλλη Κυριακή θα είναι ώρα για πανηγυρισμούς. "Εμείς θα πανηγυρίσουμε με το τέλος της θητείας μας, τότε που θα έχουμε υλοποιήσει το πρόγραμμα μας και θα μπορούμε να κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια.". Στην Άμφισσα, το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο. Η Φωκίδα, παρούσα και τη δεύτερη Κυριακή, ΑΛΛΑΖΕΙ!
 
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".  

Διαβάστε περισσότερα...

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Απευθύνουμε θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στους εργαζόμενους, το λαό του Καρπενησίου και της Ευρυτανίας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης και ενίσχυσαν τα ψηφοδέλτια της.

Παρόλη την ενίσχυση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης παραμένει αρνητικός ο συσχετισμός, κάτι που θα φέρει σοβαρές δυσκολίες στους λαϊκούς αγώνες και απαιτείται περισσότερη αποφασιστικότητα απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ. Μας ανησυχούν τα ποσοστά της ναζιστικής - εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής που θα αξιοποιηθούν το επόμενο διάστημα για να χτυπήσουν τα κεκτημένα και τα δικαιώματα του ελληνικού λαού.

Η Λαϊκή Συσπείρωση, όπως έκανε μέχρι σήμερα, θα αξιοποιήσει την ψήφο και την δύναμη που της έδωσε ο λαός για την οργάνωση της πάλης ενάντια στην βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ και των ντόπιων υποστηρικτών της, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα και τις ανάγκες των λαϊκών οικογενειών.

Στην περιφέρεια καλούμε το λαό, και όσους στήριξαν τη Λαϊκή Συσπείρωση να να σταθούν με κριτήριο την καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και των υποψηφίων τους, και εκεί που αυτοί οι συνδυασμοί εμφανίζονται με επίσημη στήριξη από τα κόμματα αυτά, και εκεί που εμφανίζονται ως «ανεξάρτητοι – υπερκομματικοί», να εναντιωθούν στους υποστηρικτές της ΕΕ, φορέα της αντιλαϊκής πολιτικής.

Ο λαός να δείξει ότι επιλέγει έστω ένα μικρό εκλογικό βήμα απεγκλωβισμού από όλα τα κόμματα που στηρίζουν την εξουσία των μονοπωλίων και τα δεσμά της ΕΕ.  Δεν μπορεί να σύρεται στις κάλπες με βάση αποπροσανατολιστικά διλήμματα, εκβιασμούς, την τρομοκρατία και λόγω εκλογικού νόμου για τους δύο γύρους, ο οποίος πρέπει να καταργηθεί.

Τόσο η κυβέρνηση Ν.Δ –ΠΑΣΟΚ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυνάμεις που υποστηρίζουν την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ, υποστηρίζουν τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης και τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας που θυσιάζει τα πάντα στο βωμό του κέρδους.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ!
ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ!
 
Απευθυνόμαστε σε όσους έκαναν αποχή και τους καλούμε να το ξανασκεφτούν. Την ερχόμενη Κυριακή συμμετέχοντας στις εκλογές έχουν τη δυνατότητα, με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές να στείλουν με ενεργητικό θετικό τρόπο μήνυμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων, της ΕΕ, των αυταπατών και των ψεύτικων ελπίδων των κομμάτων του ευρωμονόδρομου.
 
Καρπενήσι, 20-5-2014
Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης
Παπαροϊδάμης Βασίλης
Σερετάκης Νίκος
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...