ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΟΥΖΙΛΟΥ

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση του Υφυπουργού Υγείας κ. Χρήστου Αηδόνη με εκπροσώπους του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου

Καρπενήσι, 11 Οκτωβρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση του Υφυπουργού Υγείας κ. Χρήστου Αηδόνη με εκπροσώπους του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011, ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Χρήστος Αηδόνης επισκέφτηκε το Δήμο Καρπενησίου, στο πλαίσιο της δράση «Το Ποδήλατο στη Ζωή μας».
Το Σάββατο το μεσημέρι και έπειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου, ο Υφυπουργός συναντήθηκε με τον υποδιοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου κ. Ευάγγελο Ξαρχά, το διοικητικό διευθυντή κ. Αλέξανδρο Κουτσούμπα, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου και της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ευρυτανίας κ. Κωνσταντίνο Τσιρώνη, το διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Δημήτρη Καρατσίκη, το διευθυντή παθολόγο και δημοτικό σύμβουλο κ. Ιωάννη Πέτρου και τους διευθυντές του χειρουργικού τομέα κ. Ιωάννη Μπακόλα και εργαστηριακού τομέα κ. Ταισίρ Ραουάσντε. Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης καθώς επίσης και οι αντιδήμαρχοι Νίκος Σουλιώτης, Θανάσης Φέγγος και Κλεομένης Λάππας. Ο Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε τον υφυπουργό και τον ευχαρίστησε για την ένταξη του Δήμου Καρπενησίου στη δράση «Το Ποδήλατο στη Ζωή μας», τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή έκρινε αναγκαία τη συνάντηση αυτή, προκειμένου ο υφυπουργός να λάβει γνώση για τα σημαντικά ζητήματα που έχουν ανακύψει στον τομέα της υγείας, στην Ευρυτανία. Οι γιατροί με τη σειρά τους εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και εντοπίζουν στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπως είναι η ελλιπής χρηματοδότηση, η συνένωση του Νοσοκομείου αλλά και η ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό και εξοπλισμό. Ο υπουργός τόσο στη συνάντηση αυτή όσο και στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την ίδια ημέρα το απόγευμα δεσμεύτηκε να επανεξετάσει τα προαναφερθέντα ζητήματα.
Διαβάστε περισσότερα...

Μικρό Πανεπιστήμιο από το Δήμο Καρπενησίου

Καρπενήσι, 11 Οκτωβρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μικρό Πανεπιστήμιο από το Δήμο Καρπενησίου Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 Μάνος Κοντολέων Ο Δήμος Καρπενησίου, έπειτα από πρόταση της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καρπενησίου και σε συνεργασία με το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου και το Σύλλογο Νέων για την Ευρυτανία φιλοξενεί, στο πλαίσιο του θεσμού «Μικρό Πανεπιστήμιο» το συγγραφέα Μάνο Κοντολέων.
Ο Μάνος Κοντολέων που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες συγγραφείς της παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας, θα παρουσιάσει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 17:00 στην αίθουσα της Βασικής Βιβλιοθήκης το βιβλίο του «Πολύτιμα Δώρα» και την ίδια μέρα στις 19:00 το βιβλίο του «Ανίσχυρος Άγγελος».
Διαβάστε περισσότερα...

Εθελοντικός Καθαρισμός στο Λόφο του Αγίου Δημητρίου

Καρπενήσι, 11 Οκτωβρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εθελοντικός Καθαρισμός στο Λόφο του Αγίου Δημητρίου Ευχαριστούμε όλους τους Εθελοντές Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011, ο Δήμος Καρπενησίου πραγματοποίησε εθελοντικό καθαρισμό στο λόφο του Αγίου Δημητρίου.
Μαθητές , φοιτητές, εκπρόσωποι φορέων αλλά και απλοί πολίτες βρέθηκαν το πρωινό του Σαββάτου στον Άγιο Δημήτριο, προκειμένου να συμβάλουν και αυτοί με τις δυνάμεις τους στη διατήρηση του μοναδικού φυσικού περιβάλλοντος του τόπου μας. Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια και συμμετείχαν σε αυτή την εθελοντική δράση: τους μαθητές, τους δασκάλους και τους καθηγητές από τα δημοτικά σχολεία , τα Γυμνάσια και το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου, τους φοιτητές του ΤΕΙ Δασοπονίας, τους εκπροσώπους του ΚΠΕ και της ΑΛΑΚ και βέβαια κάθε πολίτη ξεχωριστά που αφιέρωσε λίγο από το χρόνο του για να κάνει μια γωνιά του Δήμου μας ακόμη πιο καθαρή.
Διαβάστε περισσότερα...