ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΟΥΖΙΛΟΥ

Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΝΤΑΛΙΑΝΗ, ΙΑΤΡΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ‘ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ’
 ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΝΤΑΛΙΑΝΗ, ΙΑΤΡΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ
 
Ηρωικές Ευρυτάνισσες, Ηρωικοί Ευρυτάνες,
με αυτή την επιστολή θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου πρωτίστως σε όλους εσάς που υποστηρίξατε στις πρόσφατες Βουλευτικές εκλογές με όλες σας τις δυνάμεις την πολιτική μας παράταξη  ‘ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Συνεχιστές του Καποδίστρια’ αλλά και σε όλους εσάς που δεν μας τιμήσατε με την ψήφο σας, αλλά που ωστόσο ακούσατε με προσοχή το λόγο μας, λόγο  πηγαίο, βαθιά πατριωτικό και θρησκευτικό.
Ο λόγος μας απευθύνθηκε,  απευθύνεται και θα απευθύνεται σε όλους Εσάς, σε όλους Εμάς, σε όλους τους συμπατριώτες μας Έλληνες, ανεξαρτήτως πολιτικής απόχρωσης, ιδεολογίας ή κομματικής ταυτότητας.
Ήρθαμε στα πολιτικά πράγματα της  καταδυναστευμένης πατρίδας μας για να ενώσουμε και όχι για να διχάσουμε.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια της διαίρεσης στις δύσκολες μέρες που περνάμε και μόνο με ενότητα, ομοψυχία και αλληλεγγύη θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την κρίση, που πρωτίστως είναι κρίση πνευματική, κρίση αξιών και δευτερευόντως οικονομική.
Η δική σας φωνή έγινε δική μας φωνή και η δική σας ψήφος έγινε σημαία, λάβαρο, εξαπτέρυγο για όλους εμάς για να συνεχίσουμε την αγνή και τίμια πρόσπαθειά μας, τον ανιδιοτελή και λεβέντικο αγώνα μας.
Η ‘ΚΟΙΝΩΝΙΑ’ στις πρόσφατες Εκλογές και παρά τη μικρή διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, και την απογοήτευση του λαού μας που εκφράστηκε κυρίως με τη μεγάλη αποχή από τις κάλπες,
-          διπλασίασε τη δύναμή της στην Ευρυτανία συνολικά,
 
-          αναδείχθηκε 5η  πολιτική δύναμη στο δήμο Αγράφων,
 
-          ενώ ειδικά στη δημοτική ενότητα Ασπροποτάμου έλαβε  ποσοστό 8,73% και αναδείχθηκε 4η πολιτική δύναμη,  ξεπερνώντας άλλες  ιστορικά παραδοσιακές δυνάμεις.
Το πρώτο βήμα έγινε…
Ο αγώνας συνεχίζεται με ένταση και πάθος!
Για ένα είμαι απόλυτα βέβαιος…
Στο τέλος θα νικήσει το ΦΩΣ!
 Έστω και μία ηλιαχτίδα φωτός διαλύει το σκοτάδι και αυτή η ηλιαχτίδα ανέτειλε επιτέλους στην Ευρυτανική και Ελληνική Κοινωνία.
Ειλικρινή συγχαρητήρια τέλος και στο νικητή της βουλευτικής αναμέτρησης στο νομό μας κ. Κοντογεώργο. Ελπίζω και εύχομαι να φανεί αντάξιος των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης των συμπατριωτών μας.
 
Με βαθύ σεβασμό και καρδιακή αγάπη σε όλους εσάς τους συμπατριώτες μου που με τιμήσατε ή που δεν με τιμήσατε με την ψήφο σας.
 
Αργύρης Νταλιάνης
Ιατρός καρδιολόγος
Υποψήφιος Βουλευτής Ευρυτανίας με την Πολιτική Παράταξη ‘ΚΟΙΝΩΝΙΑ’, ‘Συνεχιστές του Καποδίστρια’
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...