ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΟΥΖΙΛΟΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ


Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                          Λαμία  15 - 10- 2012
      ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                       
 
 
 
                                     
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Την Τρίτη 16/10/2012 ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος  Περγαντάς, ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας της ΕΝΠΕ, θα συμμετέχει στην Ολομέλεια του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης  που θα πραγματοποιηθεί στο Στρασβούργο, 16-18 Οκτωβρίου 2012.
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Δ.Ε. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

H οδυνηρή εμπειρία της περιόδου 2010-2012 για την Πατρίδα και την Κοινωνία, η νεοφιλελεύθερη επίθεση στη μισθωτή εργασία, η βίαιη υποχώρηση του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων και η φτωχοποίηση ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων, η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων και των κοινωνικών δομών, η αποσύνθεση των παλαιών πολιτικών κομμάτων και η απαξίωση του πολιτικού προσωπικού της μεταπολίτευσης,  η αλλαγή των κοινωνικών και πολιτικών συσχετισμών, καταδεικνύουν πως ένας ιστορικός κύκλος κλείνει οριστικά.
Η αδυναμία του συνδικαλιστικού κινήματος να αντιμετωπίσει τις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν, το έλλειμμα ενότητας και αξιοπιστίας, ο κυβερνητικός συνδικαλισμός από τη μια και ένας αδιέξοδος μηδενιστικός συνδικαλισμός από την άλλη, προσδιορίζουν ένα στρατηγικό μειονέκτημα για τις δυνάμεις της εργασίας.
Σήμερα που το συνδικαλιστικό πρότυπο της μεταπολίτευσης απέτυχε, έκλεισε τον δικό του ιστορικό κύκλο, η απεμπλοκή των συνδικαλιστικών κινήσεων από τα πολιτικά κόμματα είναι η απαραίτητη συνθήκη για την ανταπόκριση του συνδικαλιστικού κινήματος στις σύγχρονες απαιτήσεις μιας γνήσιας, αυτόνομης και αποτελεσματικής έκφρασης των εργαζομένων.
Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ είναι μια νέα αυτόνομη Συνδικαλιστική Κίνηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και φιλοδοξεί να συμβάλλει ώστε η κοινή αγωνία ΟΛΩΝ των Εκπαιδευτικών για το Δημόσιο Σχολείο και τη Δημόσια Εκπαίδευση να μετατραπεί σε κοινό δημιουργικό αγώνα προσφοράς. 
ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΟΜΒΡΕΝΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΘΕΙΑΚΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΙΑΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΩΤΣΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΠΟΥΛΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΣΙΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...