ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΟΥΖΙΛΟΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ


Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΣΤΑΝΟΥ 30/10/2011

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, παρά τα κουρέματα και την αργοπορία συγκομιδής των κάστανων μας, σας προσκαλούμε ΟΛΟΥΣ στην γιορτή κάστανου. Άφθονα κάστανα για όλους και γλέντι και φαγητό, όπως και τα προηγούμενα χρόνια .Αν ήταν επιτυχημένα η όχι ;; ρωτήστε όλους, όσους ήρθαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Καλά να περάσετε και σας περιμένουμε.
Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοίνωση του Λευτέρη Αυγενάκη μετά τη σημερινή απόφαση της Συνόδου Κορυφής

Ηράκλειο, 27 Οκτωβρίου 2011 Ανακοίνωση του Λευτέρη Αυγενάκη μετά τη σημερινή απόφαση της Συνόδου Κορυφής Η Ευρώπη μετά από αρκετές καθυστερήσεις και αναβολές πήρε τις αποφάσεις της. Η διαγραφή του ελληνικού χρέους μετά βεβαιότητας δεν είναι ούτε επίτευγμα ούτε φυσικά συντρέχει λόγος για πανηγυρισμού.
Σήμερα ξημέρωσε μια άλλη μέρα. Η Ελλάδα θα μείνει δέκα χρόνια εκτός αγορών και είναι υποχρεωμένη να έχει πλεονάσματα ταχύτατα. Πάνω από όλα είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει μια ουσιαστική αναπτυξιακή πολιτική για τη δημιουργία πλούτου και θέσεων εργασίας, αυτό δηλαδή που ως Δημοκρατική Συμμαχία ζητήσαμε απο τη πρώτη στιγμή. Αυτό είναι το ζητούμενο και σήμερα.Αυτή η κυβέρνηση, η κυβέρενηση του ΠΑΣΟΚ και ο κος Παπανδρέου απέτυχαν δύο ολόκληρα χρόνια να εφαρμόσουν την πρώτη πολιτική. Είναι αδύνατον να εφαρμόσουν σήμερα τη δεύτερη. Αυτό που απαιτείται είναι μια Κυβέρνηση Εκτάκτου Ανάγκης με ανθρώπους υπεράνω κομμάτων, οι οποίοι θα υποστηριχθούν από τις πολιτικές δυνάμεις που επιμένουν στην Ευρωπαική πορεία της χώρας μας, αν έχουμε την ωριμότητα να καταλάβουμε που βρισκόμαστε. Διαφορετικά στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, το λόγο θα πρέπει να έχει Λαός
Διαβάστε περισσότερα...