ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΟΥΖΙΛΟΥ

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Επιτροπή για την πορεία του Ε.Σ.Π.Α.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                           Λαμία 17-04-2013

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ                                       
            ΠΡΟΣ ΜΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
Ο  Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς την Πέμπτη 18/04/2013 και ώρα 9:30 π.μ.  θα βρίσκεται στην Βουλή των Ελλήνων στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών  όπου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των μελών της Επιτροπής για την πορεία του Ε.Σ.Π.Α. και για τα μεγάλα οδικά έργα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

 

 

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...

ΡΕΑ ΓΑΛΑΝΑΚΗ Η ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...

«Ορειβασία για όλους» Από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καρπενησίου και το Δήμο Καρπενησίου

Καρπενήσι, 16 Απριλίου 2013
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Ορειβασία για όλους»
Από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καρπενησίου
και το Δήμο Καρπενησίου
 
Μια ξεχωριστή σειρά περιηγήσεων στα μονοπάτια της περιοχής θα γίνει πράξη από την Κυριακή 28 Απριλίου 2013 και για τις επόμενες τέσσερεις Κυριακές από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καρπενησίου και το Δήμο Καρπενησίου.
Με το πρόγραμμα «Ορειβασία για όλους» καλούνται όλοι, δημότες και επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι να αλλάξουν τις Κυριακές τους και να γνωρίσουν την πανέμορφη Ευρυτανική φύση.
Οι διαδρομές που έχουν επιλεγεί από τους υπευθύνους του Ορειβατικού Συλλόγου είναι βατές και προσβάσιμες σε όλους. Πρόκειται για μονοπάτια που ανήκουν στο δίκτυο μονοπατιών που έχει καθαριστεί, συντηρηθεί και σηματοδοτηθεί το τελευταίο έτος από το Δήμο Καρπενησίου. Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση, αθλητικά παπούτσια ή παπούτσια ορειβασίας, ένα σακίδιο με νερό και κολατσιό, αδιάβροχο και καπέλο.
Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά από 8 ετών. Τα παιδιά από 8 έως 12 ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα. Την πεζοπορία έχουν αναλάβει έμπειροι συνοδοί και μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Καρπενησίου.
Η δήλωση συμμετοχής συνοδεύεται από τη συμβολική συνδρομή των 10 ευρώ προς τον Ορειβατικό Σύλλογο, η οποία ισχύει και για τις πέντε πεζοπορίες.
Ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε: «Η αξεπέραστη Ευρυτανική φύση είναι το σημαντικότερο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Το πρόγραμμα «Ορειβασία για Όλους» μας καλεί να τη γνωρίσουμε. Έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια διάνοιξης, καθαρισμού και σηματοδότησης ενός εκτεταμένου δικτύου μονοπατιών τον περασμένο χρόνο, ενώ και για φέτος έχει προγραμματιστεί η συνέχισή της. Στόχος μας είναι να καταστήσουμε το Δήμο Καρπενησίου έναν από τους καλύτερους προορισμούς περιπατητικού τουρισμού στην Ελλάδα. Για να το πετύχουμε πρέπει πρώτα εμείς οι ίδιοι και τα παιδιά μας να περπατήσουμε στον τόπο μας και να ανακαλύψουμε τις ομορφιές του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Ορειβατικό Σύλλογο Καρπενησίου για την πρότασή του αλλά και την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει συνεχώς στο Δήμο Καρπενησίου. Για εμάς ο Ορειβατικός Σύλλογος αποτελεί έναν από τους πιο καλούς και σταθερούς συνεργάτες μας. Η συνδρομή του στο έργο μας είναι καθοριστική. Σας περιμένουμε λοιπόν τις Κυριακές στα μονοπάτια του Δήμου Καρπενησίου».
Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Ορειβατικό Σύλλογο την Τετάρτη 24 και την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 από 19:00 έως 21.00, στα γραφεία του Συλλόγου (κτίριο Ε.Κ.Α.Β.). Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Δήμο Καρπενησίου στο 2237350043.
 
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Αντιδήμαρχος Νίκος Σουλιώτης για την Ανάπλαση

Καρπενήσι, 16 Απριλίου 2013
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Αντιδήμαρχος Νίκος Σουλιώτης για την Ανάπλαση
 
Ο Αντιδήμαρχος Νίκος Σουλιώτης σχετικά με την Ανάπλαση του Κέντρου της πόλης του Καρπενησίου έκανε την εξής δήλωση:
«Η καθυστέρηση έναρξης των έργων της Ανάπλασης οφείλεται κυρίως στις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν μέχρι το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. Ήδη σήμερα που μιλάμε γίνονται εργασίες σε τρία σημεία (οδός Εθνικής Αντιστάσεως, ολοκλήρωση σωληνώσεων γεωθερμίας στο παλιό ΚΤΕΛ, εργασίες κατασκευής παρκινγκ στη θέση Ρίζωμα).
Εφόσον δεν υπάρξει επιδείνωση του καιρού εντός της εβδομάδας, θα αρχίσουν οι εργασίες και στο τμήμα της οδού Ζηνοπούλου. Επίσης, την προηγούμενη εβδομάδα έφθασε και το πέτρωμα ιγνιμβρήτη από τη Μυτιλήνη, έτσι ώστε με την έναρξη των εργασιών να μην έχουμε καμία καθυστέρηση λόγω έλλειψης υλικών.
Δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία για την πρόοδο του έργου.  Η Τεχνική Υπηρεσία, ο εργολάβος και η Δημοτική Αρχή είναι σε πλήρη συνεργασία. Αντιμετωπίστηκαν όλα τα ζητήματα που ανέκυψαν κατά τη πρώτη φάση κατασκευής του έργου και είμαστε βέβαιοι ότι θα εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη πρόοδος των εργασιών. Αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία και την αγωνία των κατοίκων και του εμπορικού κόσμου και τους ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόηση τους .
Η Τεχνική Υπηρεσία κι εγώ προσωπικά είμαστε στη διάθεση κάθε δημότη προκειμένου να παρέχουμε ενημέρωση και οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την εξέλιξη του έργου και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις».
    
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

 
Διαβάστε περισσότερα...