ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΟΥΖΙΛΟΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ


Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

18/3/2014

 

                                                         
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Δημάρχου Καρπενησίου και Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη

με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Χαϊνά

 

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Καρπενησίου τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Χαϊνά.

 

Τόσο ο κ. Μπακογιάννης όσο και ο κ. Χαϊνάς εντόπισαν την ανάγκη, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις επικείμενες εκλογές, την επόμενη ημέρα, να υπάρξει συναίνεση και συνεργασία, για την άμεση επίλυση των σοβαρών προβλημάτων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

 

Ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε:

«Καλωσορίσαμε σήμερα στο Καρπενήσι τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη, κ. Χαϊνά. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια πολύ ουσιαστική, εποικοδομητική και παραγωγική συζήτηση για τα πολύ μεγάλα προβλήματα και τις πολύ μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει όχι μόνο ο νομός Ευρυτανίας αλλά και συνολικά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Συμφωνούμε για την πολύ μεγάλη ανάγκη, αύριο το πρωί και την επομένη των εκλογών, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να έχουμε συνεργασία, να έχουμε συνεννόηση, να έχουμε συναίνεση. Θέλω να πιστεύω ότι καθήμενοι όλοι γύρω από το ίδιο τραπέζι, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, θα μπορέσουμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά».

 

Ο κ. Χαϊνάς δήλωσε:

«Κι εμείς από την πλευρά μας είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα στην όμορφη πόλη του Καρπενησίου και κοντά στο Δήμαρχό της και Υποψήφιο βεβαίως Περιφερειάρχη. Μέσα από τη συζήτηση, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει κοινός τόπος και χαρήκαμε ιδιαίτερα που νέοι άνθρωποι έχουν δημιουργικές ιδέες για το καλό του τόπου και το συλλογικό συμφέρον. Ελπίζω, ανεξάρτητα από ποια θέση θα μας θέσει η κοινωνία μετά τις εκλογές, θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε, γιατί αυτό είναι το κυριότερο. Σήμερα δεν υπάρχουν αντίπαλοι. Αντίπαλοι είναι τα προβλήματα και όλοι μαζί πρέπει να σκύψουμε στα προβλήματα αυτά και να δώσουμε τις καλύτερες λύσεις για το καλό του τόπου μας». 

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...