ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΟΥΖΙΛΟΥ

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

ΕπίσκεψηΤην Μ. Τρίτη 15 Απριλίου 2014 Υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη στη Β. Εύβοια


Επίσκεψη Υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας,

Κώστα Μπακογιάννη στη Β. Εύβοια

 

Στη Β. Εύβοια θα συνεχίσει την περιοδεία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

 

Την Μ. Τρίτη 15 Απριλίου 2014, θα βρεθεί στην Ιστιαία όπου, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη, Φάνη Σπανό, θα επισκεφθεί στις 10:15 το Δημαρχείο και στη συνέχεια το  «Βησσαριώνειο» Γηροκομείο Ιστιαίας. Στις 13:00, θα μεταβεί στον Ταξιάρχη όπου και θα επισκεφθεί τον Αγροτικό Συνεταιρισμό και στις 14:30 στον Άγιο, όπου θα επισκεφθεί το Λαογραφικό Μουσείο. Στις 15:30 θα βρεθεί στο υδροθεραπευτήριο του ΕΟΤ στην Αιδηψό.

Στις 17:00, στο καφέ ΑΚΤΑΙΟΝ, στην Αιδηψό θα συμμετέχει σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Τουριστική Ανάπτυξη και Θερμαλισμός», ενώ στις 20:30, στο καφέ ΑΙΓΛΗ, στην Ιστιαία, θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συζήτηση με τους κατοίκους τις περιοχής.

 

Την Μ. Τετάρτη 16 Απριλίου 2014, στις 8:30 θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και στις 10:30 θα βρίσκεται στα Λουτρά της Αιδηψού. Στις 12:30 θα συναντηθεί με τους αλιείς του Αγίου Γεωργίου Λιχάδας. Τέλος, στις 14:00 θα επισκεφθεί τις ιχθυοκαλλιέργειες ΝΥΡΕΥΣ.

 

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...

Επίσκεψη Κώστα Μπακογιάννη στη Φθιώτιδα

Τη γόνιμη επικοινωνία με τους πολίτες και τους θεσμικούς φορείς της Φθιώτιδας        συνέχισε και την Κυριακή ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας,  Κώστας Μπακογιάννης, επισκεπτόμενος Σπερχειάδα, Μακρακώμη, Γοργοπόταμο και τα         Λουτρά της Υπάτης. 
 
Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας» στη Σπερχειάδα συνομίλησε  με πολίτες και καταστηματάρχες, ενώ στην Μακρακώμη   κινήθηκε στο χώρο της εμποροπανήγυρης, όπου πωλητές και καταναλωτές  ανταποκρίθηκαν     στην παρουσία του με ιδιαίτερα θερμές εκδηλώσεις. 
 
Στο Γοργοπόταμο σε  μια ανοικτή συζήτηση, που διοργάνωσαν εκπρόσωποι του           πρώην Δήμου, έγινε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση για τα επιμέρους προβλήματα      που αντιμετωπίζουν. Ο κ. Μπακογιάννης μίλησε για την επιδίωξή του να υπάρξει   μια νέα αρχή στην Περιφέρεια Στερεάς, η οποία θα βασίζεται στη συναίνεση και τη συνερ
γασία πάνω από κόμματα και χρώματα, όπως είπε χαρακτηριστικά.
 
Χαρακτήρισε ως απολύτως αυτονόητο ότι η πόρτα του γραφείου του  Περιφερειάρχη θα είναι ανοικτή, ώστε να έχει ο ίδιος άμεση εικόνα και των προβλημάτων αλλά και    των λύσεων, οι οποίες θα προκρίνονται.
 
«Τα προβλήματα δεν είναι δικά σας και οι λύσεις δικές μας. Τα προβλήματα και οι     λύσεις πρέπει και θα είναι όλων μας» σημείωσε δίνοντας έμφαση στην ανάγκη η    Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να αποκτήσει συνείδηση κοινής μοίρας και  συνεργασίας.   
 
Στα Λουτρά Υπάτης, όπου υπήρξε, επίσης, μια αναλυτική συζήτηση με  εκπροσώπους φορέων της περιοχής, αυτοδιοικητικούς και πολίτες ο κ. Μπακογιάννης εντυπωσιάστηκε από τη φυσική ομορφιά αλλά και τις υποδομές   του θεραπευτηρίου, που ωστόσο εμφανίζουν σημάδια εγκατάλειψης. Όπως τόνισε, με την αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών, το  Υδροθεραπευτήριο θα   μπορέσει να καταστεί ένα από τα   καλύτερα του είδους του προσελκύοντας μεγαλύτερο ενδιαφέρον. 
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".  
 
 
 
 

Διαβάστε περισσότερα...

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Μήνυμα του Υποψηφίου Δημάρχου Καρπενησίου Σταμάτη Ιωάννη  για τις γιορτές του Πάσχα
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...

Μήνυμα Θεόδωρου Μπαμπαλή για τις γιορτές του Πάσχα

Το μήνυμα της αναστάσεως του κυρίου ας γεμίσει τις καρδιές μας με ελπίδα, αγάπη και αισιοδοξία.
Μετά το Γολγοθά και τα Πάθη, έρχεται η Ανάσταση.
Μονιασμένοι και αποφασιστικοί, με πίστη, σχέδιο και αγώνα, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και τις σημερινές αντιξοότητες.
Θέλω ειλικρινά να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, σε όλους τους Αγραφιώτες και σε όλο τον κόσμο,το ανθρώπινο μήνυμα των ημερών του Πάσχα, να αγγίξει και φέτος τις καρδιές όλων και να μας γεμίσει δύναμη για τους συλλογικούς και προσωπικούς μας αγώνες.
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με αισιοδοξία και ελπίδα για το αύριο, χαρά, αγάπη και πάνω από όλα υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας.
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...

Απάντηση Κώστα Μπακογιάννη περί παραίτησης αντιπεριφερειαρχών

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, σχετικά με τη συζήτηση περί παραίτησης των αντιπεριφερειαρχών, έκανε την εξής δήλωση:
 
«Τις τελευταίες ημέρες, για λόγους προεκλογικής σκοπιμότητας, κάποιοι επιδιώκουν την τιμωρία των θεματικών αντιπεριφερειαρχών, ζητώντας τις κεφαλές τους επί πίνακι, επειδή ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής. Εξαναγκάζουν μάλιστα τον Περιφερειάρχη να πάρει θέση, μη σεβόμενοι τη θεσμική του ιδιότητα και δίχως να συνυπολογίσουν την ανάγκη η Περιφέρεια να συνεχίσει να επιτελεί το έργο της. Επειδή στο δικό μου κώδικα, τον κώδικα της τοπικής αυτοδιοίκησης και της αληθινής ζωή, τα λόγια πρέπει να συνοδεύονται από πράξεις - πόσο μάλλον όταν κάποιοι επικαλούνται την «ηθική τάξη» - καλώ τον κύριο Αποστόλου να συνυπογράψουμε τις παραιτήσεις μας, αυτός από βουλευτής και εγώ από δήμαρχος. Είμαι στη διάθεσή του».
 
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...

ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...