ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΟΥΖΙΛΟΥ

Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

Απογραφή

Συμπατριώτισσα, Συμπατριώτη. Η ώρα της απογραφής και της υπεύθυνης στάσης έφθασε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ και ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ είναι το σύνθημα μας. Η υπόθεση είναι στο χέρι σου και αφορά το σήμερα και το αύριο του τόπου μας. Οι χρηματοδοτήσεις των έργων που χρειάζεται ο δήμος μας, έχουν άμεση σχέση με τον πραγματικό πληθυσμό που θα καταγραφεί. ........
Η υπόθεση αυτή μας αφορά όλους. Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να χαθεί. Μην επαναλάβεις το λάθος του 2001. Η δυναμική του νέου μας δήμου βρίσκεται στα δικά σου χέρια.
Διαβάστε περισσότερα...

Αρχίζουν απεργίες στη ΔΕΗ

Από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις στη ΔΕΗ, καθώς η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΕΝΟΠ που συνεδρίασε απόψε αποφάσισε συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την ερχόμενη Τετάρτη.
Είναι πιθανό η ΓΕΝΟΠ να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις από την επόμενη ημέρα (Πέμπτη) με επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες. Αυτό, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ κ. Ν. Φωτόπουλος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα εξαρτηθεί από το χρόνο κατάθεσης του νομοσχεδίου αναφορικά με τις ιδιωτικοποιήσεις και τις προβλέψεις του για περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ. Η ΓΕΝΟΠ επιδιώκει να ξεκινήσει την απεργία μια εβδομάδα πριν την κατάθεση του νομοσχεδίου. Η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί τη Δευτέρα.Στο μεταξύ, η διοίκηση της ΓΕΝΟΠ έχει ζητήσει συναντήσεις με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και την υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κα Τ. Μπιρμπίλη ζητώντας να αποτραπεί περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ.
Διαβάστε περισσότερα...