ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΟΥΖΙΛΟΥ

Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ.
Στις 16-04-2014 πραξικοπηματικά εκδόθηκε πρόσκληση για ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καρπενησίου για την ίδια ημέρα στις 12:00 το μεσημέρι, χωρίς καν να επιδοθεί ή να γνωστοποιηθεί σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους όπως ορίζει ο νόμος. Με το θέμα όμως της νομιμότητας δεν θα ασχοληθώ γιατί ελπίζω κάποτε να ασχοληθούν τουλάχιστον οι αρμόδιες υπηρεσίες.
Στην «κατεπείγουσα» αυτή συνεδρίαση συζητήθηκαν ούτε λίγο ούτε πολύ 42 ολόκληρα «κατεπείγοντα» θέματα σε μια συνεδρίαση!! και για όσους  γνωρίζουν την αυτοδιοίκηση αυτό σημαίνει πλήρης απουσία δημάρχου για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Τα 27 από τα παραπάνω «κατεπείγοντα» θέματα αφορούν πρωτόκολλα παραλαβής έργων και αυτό σημαίνει ότι ο αντιδήμαρχος κ. Σουλιώτης λόγω εκλογών βιάζεται να κλείσει κάποια έργα που προφανώς θα έχει εκκρεμότητες.
Ένα άλλο «κατεπείγον» θέμα: «Πρόταση για πρόσληψη προσωπικού για την υλοποίηση των προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού .Αιτιολογία Προθεσμία για την υποβολή πρότασης».
Για να μην τρελαθούμε: Το με αριθμό πρ. 4148/06-02-2014 σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Πολιτισμού ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΕΛΑΒΕ ΣΤΙΣ 18-02-2014 αναφέρει: «εφιστούμε την προσοχή ότι θα πρέπει να αποστείλετε τα αιτήματά σας το αργότερο μέχρι 18-03-2014 προκειμένου να μελετηθούν –αξιολογηθούν και εγκριθούν  συνοδευόμενα από α)Απόφαση οικείου Συμβουλίου».
Καλά από 18-02-2014 δεν μπορέσατε φέρετε το θέμα εμπρόθεσμα (έως 18-03-2014) σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. και το συζητάτε με αυτό τον τρόπο την Μεγάλη Εβδομάδα; Ποιο είναι το κατεπείγον; το ότι εδώ και δύο μήνες πληρώνουμε και δεν έχουμε δήμαρχο; Τι κάνουν οι σύμβουλοι που επιβαρύνουν την τσέπη μας, στέλνουν ανακοινώσεις από τα προσωπικά τους email κατά της αντιπολίτευσης; Και ο αναπληρωτής σας ο κ. Σουλιώτης τι επεξεργάζεται;
Ένα άλλο κατεπείγον θέμα: «Κανονισμός κοινοχρήστων χώρων και αισθητικής αναβάθμισης» Αιτιολογία Λειτουργία –Διανομή κοινοχρήστων χώρων κατά τη θερινή περίοδο.
Δεν γνωρίζετε ότι κάθε χρόνο οι καταστηματάρχες ζητούν νόμιμα τους χώρους αυτούς για εκμετάλλευση, πόσο μάλλον τώρα με αυτή την κρίση για να ανταπεξέλθουν λίγο στα οικονομικά τους; Δηλαδή πότε περιμένατε να πάρετε την απόφαση.
Ή μήπως οι 128 αιτήσεις δημοτών που αφορούν περιπτώσεις επιστροφής χρημάτων από το Β΄ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2012 είναι κατεπείγον θέμα γιατί εσείς δεν είχατε το χρόνο και δεν είχατε συμβούλους να ασχοληθούν.
 
Και για να τελειώνουμε: όλα τα θέματα που συζητήθηκαν σε αυτή την μη νόμιμη (και για άλλους λόγους) συνεδρίαση του Δ.Σ., θα μπορούσαν να είχαν συζητηθεί πριν από ένα μήνα και πλέον και έχει ακέραια την ευθύνη για αυτή την κατάντια ο κ. Μπακογιάννης αλλά και ο αναπληρωτής του ο κ. Σουλιώτης.
 
 
 
Με αγανάκτηση
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης
Βαγγέλης Καρφής
 
 
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...

Υποψήφιοι Δήμαρχοι Δήμου Αγράφων

Δημητρόπουλος Χρήστος
 
Μπαμπαλής Θεόδωρος
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...

Όλοι η υποψήφιοι περιφερειάρχες στερεάς Ελλάδας και αντιπεριφερειάρχες Ευρυτανίας

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".  
 
 
 

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ
ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ (ΑΔΕΚΚ)
         
         
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
 
          Με αφορμή σχόλιο της δημοτικής αρχής στις 15/4/2014  που αναφέρεται στο όνομά μου έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Κάποιοι στο Καρπενήσι πιστεύουν ακόμη ότι κυβερνούν ελέω Θεού και αρκεί μόνο να κουνήσουν το δάχτυλό τους για να υπακούσουν οι ιθαγενείς.
Οι δημοκρατικά εκλεγμένοι σύμβουλοι οφείλουν να εκτελούν τα καθήκοντά τους και όχι να υπηρετούν σκοπιμότητες σκοτεινών γραφείων. Στις 14/4/2014 και ώρα 15οο ο Γιάννης Σταμάτης βρισκόταν, όπως και άλλοι 6 σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Το ποιοι απουσίαζαν (και απουσιάζουν συστηματικά) το δείχνουν τα παρουσιολόγια ετών.
Δυστυχώς όμως και εδώ ισχύει το «φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης» αφού η πλειοψηφία της συμπολίτευσης έκανε διακοπές και απουσίαζε. Το φιάσκο κάπου έπρεπε να φορτωθεί. Άρα παίρνουμε το πιλοφόρι και πετάμε λάσπη,
Κύριοι ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι. Αν πράγματι σας ένοιαζε ο δήμος και ο πολίτης, υπήρχε δυνατότητα συνεδρίασης του Δ.Σ. την προηγούμενη εβδομάδα. Αρκεί βέβαια να αφήνατε λιγάκι τα «οργώματα» της Περιφέρειας και του Νομού. Τα προεκλογικά ρουσφέτια και οι σκοπιμότητες σας δεν μας αφορούν.
Στις 18 του Μάη οι πολίτες θα μιλήσουν και τότε θα φανεί ποιοι και ποιους κοροϊδεύουν αυτά τα χρόνια.
Με την υπενθύμιση ότι αυτές τουλάχιστον τις μέρες θα έπρεπε να είμαστε ποιο ήπιοι, αλλά ορισμένοι μας αναγκάζουν να  ξεπερνούμε τα όρια, εύχομαι  Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.
Καρπενήσι 16/4/14
Γιάννης Σταμάτης
Δημοτικός Σύμβουλος
& υποψήφιος Δήμαρχος με την ΑΔΕΚΚ
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...

Η Υποψήφιοι δήμαρχοι Καρπενησίου


                                Σταμάτης  Ιωάννης---  Σουλιώτης  Νικόλαος--- Παπαροιδάμης Βασίλειος
                                   ΑΔΕΚΚ                         Δύναμη Ανανέωσης                      ΚΚΕ
                           Ανεξάρτητη
                               Δημοτική
                           Ενωτική
                           Κίνηση
                           Καρπενησίου

 


                                                          Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία

 
 

 

 
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...