ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΟΥΖΙΛΟΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ


Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έλευση της Εθνικής Γυναικών στο Καρπενήσι. To αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πραγματοποιήσει (3-7 Οκτωβρίου) καμπ προετοιμασίας και θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες (Παρασκευή και Σάββατο) κόντρα στην Ρουμάνικη CSM Βουκουρεστίου στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.
Η επίσημη συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 12:30 στο Hotel Spa Montana, που είναι και χορηγός της εκδήλωσης.
Το παρών θα δώσουν ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Βασίλης Καραμπάς, ο τεχνικός σύμβουλος- μάνατζερ των Εθνικών Ομάδων ΟΧΕ Γιάννης Βαρελτζής, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών Σωκράτης Βακάλης, ο συνεργάτης του Γιώργος Αντωνίου, η αρχηγός της ομάδας Νάνσυ Στρατάκη και οι εκπρόσωποι της Ρουμάνικης ομάδας.
 
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΟΡΜΗ
Την Κυριακή το πρωί στις 09:30 η Εθνική Γυναικών, λίγο πριν αναχωρήσει από το Καρπενήσι, θα δώσει προπονητικό φιλικό με την νταμπλούχο Ελλάδας Ορμή Λούξ. Η ομάδα της Πάτρας θα βρίσκεται από το Σάββατο στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, ώστε να παρακολουθήσει και τον αγώνα με την CSM Βουκουρεστίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό θα είναι και το πρώτο ματς του νέου προπονητή των «λεαινών» Ράτκο Τζούρκοβιτς.
 
«ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΩΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»
Για την προετοιμασία στο Καρπενήσι, τα φιλικά με την CSM Βουκουρεστίου και τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ, η Ασπασία Λέκκα. «Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου την Ομοσπονδία, τον Δήμο Καρπενησίου και όλους όσους συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί αυτό το καμπ. Είναι πολύ σημαντικό –ειδικότερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς- να βλέπουμε να υπάρχει στήριξη προς το πρόσωπο μας, αυτό μας δίνει ώθηση για το μέλλον και δύναμη για να πετύχουμε τους στόχους μας. Περιμένουμε δύο αξιόλογα παιχνίδια με την CSM που προέρχεται από μία μεγάλη σχολή του γυναικείου χάντμπολ. Όσον αφορά τις επίσημες υποχρεώσεις μας πρόκειται θεωρητικά για έναν βατό όμιλο, αλλά πρακτικά σίγουρα δεν θα είναι έτσι. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και να είμαστε 100% έτοιμες. Είναι η πρώτη φορά που θα βρεθώ στο Καρπενήσι και μαζί με τις συμπαίκτριες μου θέλουμε να δείξουμε πόσο δυναμικό είναι το άθλημα του χάντμπολ, να πάμε στα σχολεία και να προσελκύσουμε νέα παιδιά στο άθλημα», κατέληξε η τερματοφύλακας του ΑΟ Ιωαννίνων.
 
 
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...

Στο Καρπενήσι για προετοιμασία η Εθνική Χάντμπολ Γυναικών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο Καρπενήσι για προετοιμασία η Εθνική Χάντμπολ Γυναικών
Προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της (30/11-2/12) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013, με αντιπάλους τη Σλοβακία, τη Φινλανδία και την Ελβετία, θα πραγματοποιήσει στο Καρπενήσι η Εθνική ομάδα Χάντμπολ Γυναικών.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προετοιμαστεί στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας το διάστημα 3-7 Οκτωβρίου, ενώ θα δώσει και δύο φιλικούς αγώνες κόντρα στη Ρουμάνικη CSM Βουκουρεστίου στο κλειστό γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου.
Το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 και το δεύτερο -που θα έχει επίσημο χαρακτήρα- θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 και θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από το STAR Κεντρικής Ελλάδας.
Η συνδιοργάνωση είναι της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΟΧΕ) και του Δήμου Καρπενησίου, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας και χορηγό το Hotel Spa Montana.
Παράλληλα με την παρουσία της Εθνικής ομάδας στο Καρπενήσι, η ΟΧΕ και ο Δήμος Καρπενησίου σχεδιάζουν μία σειρά από δράσεις με στόχο την ανάπτυξη του χάντμπολ στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και την προβολή και ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού του Καρπενησίου.
Συγκεκριμένα, οι αθλήτριες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου θα επισκεφτούν τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής, ενώ την ίδια μέρα, στις 12:30, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου προγραμματίζεται σεμινάριο καθηγητών φυσικής αγωγής για τις αναπτυξιακές ηλικίες στο άθλημα. Τέλος, την Παρασκευή το πρωί, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου, οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας θα διοργανώσουν Street Handball, όπου οι μικροί μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα, παίζοντας.
Ο Δήμος Καρπενησίου προσκαλεί όλους του δημότες και τους επισκέπτες του να στηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής μας Ομάδας, χαρίζοντας της το χειροκρότημά τους, στους φιλικούς αγώνες της Παρασκευής και τους Σαββάτου 5 και 6 Οκτωβρίου. 
 
 
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...