ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΟΥΖΙΛΟΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ


Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Απόκριες στο Καρπενήσι

Απόκριες στο Καρπενήσι Πάρε το πρόγραμμα από το Δημαρχείο Καρπενησίου, Μπες στο facebook: Δήμος Καρπενησίου - Municipality of Karpenissi Βρες το στο: politis.karpenissi.gr Πέμπτη 23 & Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 Αίθουσα ΚΑΠΗ Ώρα: 11:30 -20:00 Αποκριάτικο εργαστήρι Κατασκευή αποκριάτικης μάσκας και καλλιτεχνικού χαρταετού για μικρούς και μεγάλους. Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 Αίθουσα ΚΑΠΗ Ώρα: 18:00 Έκθεση των μασκών και των χαρταετών που θα δημιουργήσουν οι συμμετέχοντες στο Εργαστήρι και βράβευση των καλύτερων δημιουργημάτων. Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012 Κεντρική Πλατεία Ώρα 16:00 Η αποκριάτικη παρέλαση μας, μεγαλύτερη από ποτέ! Οι καρναβαλιστές με πολύ φαντασία και δημιουργική διάθεση θα ξεκινήσουν από τη γέφυρα «Νεράιδα» και θα καταλήξουν στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου. Οι καλύτερες παρουσίες (άρματα, ομάδες) θα βραβευθούν και ο Βασιλιάς Καρνάβαλος θα βρεθεί στην πυρά. Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012 Κεντρική Πλατεία Ώρα 17:00 Μετά το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου, θα ξεκινήσει ένα μοναδικό street party, με τους Maraveyas Ilegál να γεμίζουν με τις μουσικές τους το κέντρο της πόλης. Ζεστό κρασί, τσίπουρο και ντόπιοι μεζέδες θα συνοδεύουν τη μουσική, δίνοντας σε όλους μπόλικη ενέργεια για χορό και αποκριάτικο ξεφάντωμα. Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012 Τοπική Κοινότητα Προυσού Ώρα 21:00 Ο Σύλλογος απανταχού Προυσιωτών διοργανώνει αποκριάτικο χορό, στον Προυσό. Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012 Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου Ώρα:12:00 Ο Δήμος Καρπενησίου θα προσφέρει σαρακοστιανά εδέσματα, ζεστή λαγάνα και ντόπιο κρασί. Θα απολαύσουμε το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου σε αποκριάτικους χορούς και τραγούδια και στη συνέχεια με την οικογένεια και τους φίλους μας θα γεμίσουμε τον ουρανό της πόλης με πολύχρωμους χαρταετούς που θα προσφέρει δωρεάν ο Δήμος Καρπενησίου. Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012 Ώρα:12:00 Τοπική Κοινότητα Φουρνάς Ο Σύλλογος Γυναικών της Δημοτικής Ενότητας Φουρνάς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Νέων Φουρνάς «Πήγασος» διοργανώνουν στην κεντρική πλατεία του χωριού «Κούλουμα» με τοπικά εδέσματα και φυσικά…… πολλούς χαρταετούς! Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012 Ώρα:10:30 Τοπική Κοινότητα Αγίου Νικολάου O Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» διοργανώνει στην πλατεία του χωριού νηστίσιμο τραπέζι με φασολάδα, χαλβά, και άφθονο κρασί. Για τους μικρούς φίλος αποκριάτικο γλέντι με κλόουν, μασκαράτες και χορευτικά.
Διαβάστε περισσότερα...

*** MARAVEYAS ILEGAL LIVE ***Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012 Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου Ώρα 17:00

*** MARAVEYAS ILEGAL LIVE *** Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012 Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου Ώρα 17:00 Διαβάστε περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΕΙΝΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑ, MARAVEYAS ILEGAL ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Καρπενήσι, 21 Φεβρουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΕΙΝΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑ, MARAVEYAS ILEGAL ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ Ελάτε να περάσετε τις Απόκριες στο Καρπενήσι! Ο Δήμος Καρπενησίου έχει οργανώσει αξέχαστες αποκριάτικες διακοπές, ιδανικές για όλους όσοι θέλουν να αποδράσουν από την καθημερινότητα και να γιορτάσουν με την αυθεντικότητα της ευρυτανικής φιλοξενίας: ξεκούραση, εναλλακτικές δραστηριότητες, καλό φαγητό, εξορμήσεις στην πανέμορφη ευρυτανική φύση και τα χωριά αλλά και πολύ διασκέδαση περιμένουν μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του Δήμου μας. Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, θα μπείτε από νωρίς στους αποκριάτικους ρυθμούς. Σκι στο Βελούχι, τσάι του βουνού στα μικρά καφέ της πόλης και των χωριών μας, καλό φαγητό στις παραδοσιακές ταβέρνες. Το βράδυ η μουσική και ο χορός θα συνεχιστούν αμείωτα στα μπαράκια της πόλης. Την Κυριακή της Αποκριάς (26 Φεβρουαρίου), θα απολαύσουμε όλοι μαζί τους καρναβαλιστές μας στη μεγαλύτερη έως σήμερα Αποκριάτικη Παρέλαση. Μετά το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου, θα ξεκινήσει ένα μοναδικό street party, με τους Maraveyas Ilegál να γεμίζουν με τις μουσικές τους το κέντρο της πόλης. Ζεστό κρασί, τσίπουρο και ντόπιοι μεζέδες θα συνοδεύουν τη μουσική, δίνοντας σε όλους μπόλικη ενέργεια για χορό και αποκριάτικο ξεφάντωμα. Την Καθαρά Δευτέρα (27 Φεβρουαρίου), θα ανακαλύψουμε ποιός μπορεί να πετάξει ψηλότερα τον χαρταετό που θα του χαρίσει ο Δήμος μας. Στο Καρπενήσι, τον Φουρνά αλλά και το Άγιο Νικόλαο ζεστή λαγάνα, σαρακοστιανές λιχουδιές, ντόπιο κρασί, ζωντανή παραδοσιακή μουσική θα περιμένουν όλους μας για ένα παραδοσιακό ευρυτανικό γλέντι. Φέτος τις απόκριες πάρτε τα… βουνά και διασκεδάστε εναλλακτικά στο Καρπενήσι ! Σας περιμένουμε!
Διαβάστε περισσότερα...

ΜΙΚΡΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ 20/2/2012 ΑΠΟ ΣΗΡΑΓΓΑ ΠΑΥΛΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Διαβάστε περισσότερα...